DOLAR 0,0000
EURO 0,0000
STERLIN 0,0000
ALTIN 000,00
BİST 00.000
Ahmet ÖZTÜRK
Ahmet ÖZTÜRK
Giriş Tarihi : 02-10-2017 09:31

Demedi Demeyin

2018’de MTV’ye Yüzde 40 Zam:

Sevgili okurlarım 2018 yeni yıl hediyemiz Maliye Bakanlığından Motorlu Taşıtlar Vergisi’ne yüzde 40 zam nasıl güzel bir hediye ama! Kaşıkla verilip kepçeyle almak kaderimiz olmaktan çıksın artık. Maliye Bakanı Naci Ağbal, 2018 yılında Motorlu Taşıtlar Vergisi'ne yüzde 40 zam yapılacağını açıkladı. Böyle yüksek bir zammın olması kabul edilir gibi değil. Bu millet devletini baş tacı yapmışken bu ve bunun gibi zamların anlamı ne? Yeni yıl hediyesi mi?

Yüzde 40’lık zam oranına tepkiler çoğalınca Bakan Ağbal, yüzde 40'lık MTV artışının bu yıl otomobil alanlar için uygulanmayacağını söyledi. Lütufta bulundu sanki.

Ülkemizde en çok satan 1.300 cc motor ve altı 1-3 yaş arası otomobillerin vergisi yeni fiyatla beraber 907 lira olurken, 1.301-1600 cc motor 1-3 yaş arası otomobilin ise yeni fiyatı 1.450 liraya yükseldi. Ey AKP hükümeti bu zam oranları 2019 seçimlerin de size elektrik, su ve yol olarak geri dönecek demedi demeyin!!!

Cenaze yıkayacak imam yoktu:

İstanbul'da adının verildiği İmam Hatip Lisesi’nin açılışına katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Tek parti CHP'sinin derdi bizim bildiğimiz anlamda İmam Hatip Liseleri açmak değil, cenaze namazı kıldırmayı bilecek kadar dini bilgiye sahip kişilerin eğitilmesiydi. Cenaze yıkayacak imam yoktu. Türkiye o hale gelmişti" dedikten sonra sosyal medyadan tepki yağdı.

Peki gerçekten CHP’nin tek parti dönemi öylemeydi? Bir bakalım.

CHP Ülkenin dini İSLAM’dır maddesini anayasadan çıkardı. Yıl 1928

Din dersini okullardan kaldırdı. Yıl 1930

Din dersini köy okullarından da kaldırdı. Yıl 1939

Okullarda lise öğrencilerine okutulan Tarih ll kitabında Hz. Muhammed’in Hicret’i ‘’Muhammet Mekke’den Medine’ye kaçtı’’ şeklinde anlatılmıştır. Hicret yerine kaçtı ifadesinin kullanılması İslam dininin ne derece suiistimal edildiğinin ispatıdır. Yıl 1931

Yine aynı kitapta Kuran-ı Kerim için aynen şöyle yazıyordu: ‘’Muhammet’in koyduğu esasların toplu olduğu kitaba Kuran denir.’’ Yıl 1931

 Ayasofya Camii ibadete kapatılıp, müzeye çevrildi. 24 Kasım 1934 tarih ve 7/1589 sayılı kararıyla.

CHP’nin tek partili iktidarında imam bulunamamış ve Süleymaniye gibi bir camii imam olmadığı için boş kalmıştır.  İstanbul Müftüsü Fehmi Ülgener Hoca akşam evine gelir, sedirin üzerine yığılır kalır. Hanımı telaşlanır ‘’neden böyle bitkinsin’’? Diye sorar. Ne kadar gizlemek istese de muvaffak olamaz ve içinin sıkıntısını, yüreğini kavuran yangını şöyle anlatır hayat arkadaşına: ‘’ Bugün Süleymaniye Camii’ne mahalle bekçisini imam tayin ettim.’’ Hanımı durumu halen anlayamaz. Derki: ‘’ Efendi tayin eden sensin, üzülen de sensin. Bu nasıl iş? Eğer seni üzecek biriyse neden tayin ettin. Değilse niye üzülüyorsun?’’ Hüngür hüngür ağlayan Fehmi Hoca’nın şu cevabı tarihe ibretle kazınacak cinstendir: ‘’ Hanım ne yapayım? Koskoca Camii uzun zamandır imamsız, bomboş bekliyor. Bu bekçi gidip gelerek bana burada imam olmayı arzuladığını ifade ediyordu. Ben de baktım bir iki sureyi çat pat okuyan bir bekçinin imamlığıyla, olsun camii namaza açık bulunsun’’ diye tayinini yaptım! Ama hala hazmedemiyorum, vicdanen de rahat değilim.  Süleymaniye Camii’ne bir mahalle bekçisini imam tayin etmek, bana çok ağır geliyor, izah edemiyorum!

İşte CHP’nin geçmişi böyle sevgili okurlarım. Demedi demeyin.

Kalın sağlıcakla.

Araştırmacı - Yazar

Ahmet ÖZTÜRK

[email protected]

 

NELER SÖYLENDİ?
@
Ahmet ÖZTÜRK

Ahmet ÖZTÜRK

DİĞER YAZILARI Hadi Türkiye, Dolar Düşüyor Millet devlet elele! ​Parası Olan Evde, Olmayan Asker de Millet Devam Dedi Siyasetin İki Yüzü Sözde profesör! Fesli kadar başınıza taş düşsün! Onsuz bir asır! CHP Yine Hata Yaptı! Son Şans! Sefer Türk Ordusunun, zafer Allah’ın olsun! Biz Kilise Açarken, Onlar Çıplak Müslüman Heykeli Sergiliyor!!! Hani kadın emekçiydi! Bu İş Bir Fetvaya Bakar Güya fatih, Hz. Muhammed’e inanmıyormuş! Bylock Tuzağı ve İade-i İtibar İYİ Parti’nin Seçim Taktikleri Trump’a kırmızı kart! Ne yani ABD veto etmeyecek miydi? Diyanet’ten milli piyango fetvası! İsrail varlığını bize borçludur! ABD Ve İsrail’in Kudüs Oyunu Camilerde Toplanan Yardımlara İsyan Eden İmam Reza Zarrab Amerika’ya bilerek gitti! Vatanım Sensin Ve Çerkezler AK Parti Kasım 2019 Seçimlerini Nasıl Kazanır? Fatih Portakal’ın Gafları Mustafa Armağan’a Destek Erken Seçim Ve İyi Parti Tarihe Olan Saygımız Neler Oluyor Bize -3- İftiracı Ve Korkaksın Ahmet Hakan Hayaldi Gerçek Oldu İdam Lüksün Ve İsrafın Böylesi Beni Karşılayan Rütbeli Olmadı Öde Babam Öde! Yeni Müfredat Neler Oluyor Bize - 2 - Gel de Tarihi Öğren Sadakat yalnız insanlarda mı var? Neler Oluyor Bize -1- Bu dünya size de kalmaz! Zam Zam Zama Zam İki Hanedan Arasındaki Farklar Yıpratılmak İstenen Türkiye Ordusu İsrail’in Mescid-İ Aksa Ablukası İki Melun Bir Arada 15 Temmuz Süleymaniye Camii ve Külliyesi -4- Süleymaniye Camii ve Külliyesi -3- Süleymaniye Camii Ve Külliyesi -2- Süleymaniye Camii ve Külliyesi -1- Oyuncak değil kitap hediye edelim! Ünlü Tarihçilerin Gözünden Osmanlı İmparatorluğu Git Artık Kılıçdaroğlu Türkiye’nin Zaferi Haydi Sandığa Ölen Müslümanlar Chp'nin Günah Karnesi Osmanoğulları -3- Osmanoğulları -2- Avrupa’nın Osmanlı Korkusu Osmanoğulları -1- Evet mi hayır mı? Alem-İ İslam – 2 Alem-i İslam - 1 Dünya’da Terör / Terörizm Halep – Patlamalar - Dolar
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu
BURÇ YORUMLARI
  • KOÇ
    Koç Burcu
  • BOĞA
    Boğa Burcu
  • İKİZLER
    İkizler Burcu
  • YENGEÇ
    Yengeç Burcu
  • ASLAN
    Aslan Burcu
  • BAŞAK
    Başak Burcu
  • TERAZİ
    Terazi Burcu
  • AKREP
    Akrep Burcu
  • YAY
    Yay Burcu
  • OĞLAK
    Oğlak Burcu
  • KOVA
    Kova Burcu
  • BALIK
    Balık Burcu
ANKET OYLAMA TÜMÜ
E-Bülten Kayıt
ARŞİV ARAMA