DOLAR 0,0000
EURO 0,0000
STERLIN 0,0000
ALTIN 000,00
BİST 00.000
Nurettin VEREN
Nurettin VEREN
Giriş Tarihi : 01-05-2019 09:00

Dolar sopasıyla, FETÖ iş birliği Ülkenin belini çatırdatıyor!

17/25 darbesinden sonra, hızla yükselen Dolar kuru 3 lira civarında iken, planlı bir şekilde sinsice yapılan Siber saldırı ile bir gece piyasalar kapalı olduğu halde, yarım saat içerisinde 7 lirayı geçtiğini görmüştük.

Bugün gelinen durumda ise Doların bu civarlarda seyrine hala devam ettiğini görüyoruz. Yani çıktığı o noktadan 3 TL civarlarına yeniden döndürmek mümkün olamadı ve Halkın alım gücü gittikçe zayıfladı.

Diğer taraftan Akaryakıt ve Gıda fiyatlarının sürekli yükselmesine karşılık, Dolar’ın da yükselerek insanların tahammül edemeyeceği, sabredemeyeceği bir noktada.

Geçen yazımızda da belirttiğim gibi, SEÇİM, SAYIM, SİYASET ve TENCERE arasında, insanlarımız sıkışmış ve perişan olma noktasına gelmiştir.

Durum gittikçe YAMA KÜÇÜK, DELİK BÜYÜK hale gelmektedir. Etrafımızdaki stratejik saldırılar, Terör örgütlerine karşı yapılan operasyonlar, savaş harcamalarının %24 daha da artmış olması, üretim ve getiri kaynaklarını da azaltmıştır. Trump’un açıkça (EKONOMİNİZİ ALT ÜST EDERİM) tehdidi pervasızca ülkemize karşı uygulanmaktadır. Adeta diz çöküp Trump’a yalvarmaya doğru koşmaktayız.

Aynı şekilde Siber saldırılarda FETÖ ile birlikte ortak hareket eden, para merkezleri ve finans kuruluşları, Türkiye’ye karşı uyguladıkları bu Siber saldırıyı, unutmamız büyük bir gaflettir.

15 Temmuz 2016 Darbesinin üzerinden 3 yıla yakın bir zaman geçmiş olmasına rağmen, 6 liraya yaklaşan Dolar ve FETÖ’ye karşı mücadele ediyoruz. 3 yıl içerisinde bu FETÖ ve ekonomik yaraları telafi edecek somut bir başarı elde edilemediğini de görüyoruz.

Buna rağmen AK Parti'ye ve Cumhurbaşkanına olan sadakatten Halkımız hiç vazgeçmedi. Ama sabrında, sadakatin de bir sınırı vardır. Zalim ABD’nin İran'a yapılan Petrol ambargosu bugün itibari ile hayata geçecek olması ve kesinlikle uzatılmayacak olması, kardeş İran İslam Cumhuriyetiyle olan ilişkilerimizi bozmak ve ekonomik dengeleri alt üst etmek için ABD ve FETÖ’nün saldırması ve Türkiye’yi parçalaması için açık bir Darbe zemini olarak, hazırlanmış ve ilan edilmektedir.

Bu kadar açık bir tehlikeye karşı B ve C planlarımızın Halkımıza anlatılıp, bir milli mücadele harekatı gibi hazırlıklar yapılmalıdır. Doların 8-10 liraya bir gecede çıkabileceği düşünülürse, milletin sabrı taşacak ve kontrol edilemez bir şekilde, sokak hareketleri olabilecektir.

FETÖ’nün hala en üst düzey görevlerdeki yüzlerce Muvazzaf, General, Albay, Yarbay ve Binbaşı seviyesindeki kadroları, aralıksız her gün yakalanmaya devam ediyor ve bu bizi ürkütüyor.

15 Temmuz Darbesinin 3’üncü senesine yaklaştığımız şu günlerde, her gün bu operasyonların devam edip bitirilememiş olması, Ak Parti ve Cumhurbaşkanı’nın bu seçimlerde de görüldüğü gibi kuvvet kaybına sebep oluyor. Zengin ve siyasetçiler ile irtibatta olan FETÖ’cülerin hala temizlenmiş ve dokunulmamış olması, halkımızda Adalete ve kararlı mücadeleye karşı inançsızlık hasıl ediyor.

Darbe sonrası her gece nöbet tutan o heyecanlı Halk kitlesi, 3.Sene-i Devriyesi olarak 15 Temmuz 2019 da da, aynı heyecanla meydanları ve sokakları doldurabilecek mi?

Nurettin VEREN

NELER SÖYLENDİ?
@
Nurettin VEREN

Nurettin VEREN

DİĞER YAZILARI Japonya’daki G20 Zirvesinde, FETÖ’nün Üniversiteleri Konuşuldu mu! FETÖ ve ABD’ye Karşı, Net Tavrımızı Koymak Mecburiyetindeyiz! Biz islam’ın oğluyuz diyememenin, kahredici bedeli. Küçük Tavizler Ve Gevşeklikler, Büyük Felaketlere Sebep Olur! İran’ı parçalamak için yapılan, Mekke toplantısı! Türk Milleti, tehditlere ve blöflere, asla boyun eğmez! FETÖ İçinde, Öz Eleştiri Ve Bölünme Başladı mı! Dertsiz, davasız, idealsiz nesiller yetişiyor! Tayyip Erdoğan temizliğe ve arınmaya, kendinden ve yakınlarından başlamalıdır! İlahi Adalet, En Büyük Zalimleri Dize Getirir! Dünyamızın adalete, merhamete ve gerçek insanlığa ihtiyacı var! Milletimiz Siyaset İle Tencere Arasında Sıkışıp Kaldı Fitne Katilden Beterdir, Bir Kıvılcım Bir Ormanı Kül Eder Kuran’ı Kerim’de, kısasla ilgili, pek çok ayet olduğu unutulmamalıdır ​Zalim haçlı dünyasının korkusu, cihat ve şehitlik ruhudur! FETÖ 1979’da Darbeyi Planladığını, İzmir’de Açıklamıştı FETÖ, Örgüt İmamlarını, Rotasyon Sistemiyle Yönetmektedir ABD, FETÖ Aracılığıyla Çin, Hindistan, Pakistan Ve İran’ı Kuşatıyor! Yurtdışındaki FETÖ Tehlikesi, Yurtiçinde Olandan Daha Büyüktür Yerel seçimleri kazanma hırsı ile Doğu ve Güneydoğu’yu kaptırmayalım! FETÖ İle Mücadele 3 Boyutlu Olmalıdır! FETÖ Üniversitelerden, Para Ve Eleman Devşirmeye Devam Ediyor Devleti Ayakta Tutan Adalet’tir Ve En Çok Muhtaç Olduğumuz da, Odur Ülkemize hizmet edecek, hür fikirli ve imanlı nesillere ihtiyacımız var! Unutulan FETÖ Mücadelesini, Yeniden Gündeme Alalım…
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu
BURÇ YORUMLARI
  • KOÇ
    Koç Burcu
  • BOĞA
    Boğa Burcu
  • İKİZLER
    İkizler Burcu
  • YENGEÇ
    Yengeç Burcu
  • ASLAN
    Aslan Burcu
  • BAŞAK
    Başak Burcu
  • TERAZİ
    Terazi Burcu
  • AKREP
    Akrep Burcu
  • YAY
    Yay Burcu
  • OĞLAK
    Oğlak Burcu
  • KOVA
    Kova Burcu
  • BALIK
    Balık Burcu
ANKET OYLAMA TÜMÜ
E-Bülten Kayıt
ARŞİV ARAMA