DOLAR 0,0000
EURO 0,0000
STERLIN 0,0000
ALTIN 000,00
BİST 00.000
Ahmet ÖZTÜRK
Ahmet ÖZTÜRK
Giriş Tarihi : 15-11-2017 10:14

Fatih Portakal’ın Gafları

Fatih Portakal’ın Kabul Edilemez Gafları:

Fox Tv'nin haber spikeri Fatih Portakal, sunduğu haber programında öldürülen PKK'lı teröristlerin haberini yaparken “Allah rahmet eylesin her biri için” diyerek yine büyük bir gafa daha imza attı. Ertesi gün ise “Allah rahmet eylesin her biri için” sözünün şehitler için kullanılmış olduğunu söylese de ne beni, nede bir başkasını ikna edemedi.

Daha önce de canlı yayında 'Türkiye PKK'ya teşekkür etmeli' diyerek büyük bir gafa imza atmıştı.

Kemalist yandaş medya kuruluşları Mustafa Kemal aleyhine söylenen sözleri anında son dakika haberleri olarak geçerken, Fatih Portakal’ın bu gafını haber bile yapmıyorlar!

Kadir Mısıroğlu’nun Ahmet Hakan’a Cevabı:

Ahmet Hakan bazı yazılarında Üstat Kadir Mısıroğlu’na ‘’fesli deli’’ diye iftira atarak hakaretler etmişti. Üstattan Ahmet Hakan’a güzel bir cevap geldi. Cevabı aşağıya aynen aktarıyorum ve sonuna kadar da katılıyorum.

‘’Beyler, bunlar zannediyor ki bende kendileri kadar yaşadım, kendileri kadar okudum, kendileri kadar vukuata müşahit oldum. Ben bir asra yaklaştım. 84’den gidiyorum efendiler 84’den. Oyuncak değil çocukluğumdan beri bu işle meşgulüm. Ben 60 sene inkılap tarihiyle uğraştım. 6 gününü vermemiş adam bana hakaret ediyor. Beni yalancılıkla itham ediyor. 64 tane kitap yazdım. Bunları üst üste koysam Ahmet Hakan’ın boyunu aşar. Bir tanesini de okusa; başkası da kitap yazar, 50 sayfa, 100 sayfa. Benim kitaplarımın çoğu 500 sayfa, 700 sayfa. Birinin de içine dalsa, okyanusa düşmüş gibi boğulur. Bu beni delilikle itham ediyor. Allah beni ayakta tutmak, hizmetimi devam ettirmek istiyorsa; 1 tane değil, 70 bin tane Ahmet Hakan havlasa hiçbir şey olmaz.’’

Dolar Uçtu Bakanım Uçtu:

Ekonomi Bakanı Zeybekçi bu yükselişin geçici olduğunu söylemişti fakat daha da yükselen doların artık önüne geçilemiyor.

Doların yükselmesi demek her şeye zam demek örneğin benzine 25 Ekim’de 9 kuruş, 30 Ekim’de 12 kuruş, 8 Kasım’da 13 kuruşluk zam gelmişti. Özetle son iki haftada benzine 34 kuruş zam yapıldı. 45 litrelik depoya sahip bir aracın deposu artık 15 TL daha pahalıya dolacak.

Yapılan yeni zamla beraber İstanbul’da benzinin litre fiyatı 5,50 TL den 5,63 TL’ye yükselecek. Ankara’da 5,54 TL den 5,67 TL ye, İzmir’de ise 5,50 TL den 5,63 TL ye yükselecek.

Avrupa Birliği'nde 1 litre motorinden yüzde 58,5 vergi alınırken, Türkiye'de ise bu oran yüzde 60,52. Türkiye Avrupa'da motorin vergi oranlarının en yüksek olduğu 8. ülke. Birinci ise yüzde 69,42 ile İngiltere.

TL, Dolar karşısında her geçen gün değer kaybediyor. Borsa yerlerde sürünüyor. Demedi demeyin doların bu yükselişi AKP’ yi bile tahtından eder!

Kalın sağlıcakla.

Ahmet ÖZTÜRK

Araştırmacı - Yazar

[email protected]

NELER SÖYLENDİ?
@
Temel Tozlu 6 yıl önce
Tarihçiymiş Mısıroğlu. Stalin, Hitler'i ayetel kürsiyle yendi diyor adam. Dayanak: yok. Kaynak: yok. O konuda tarihi yapan ve yazanlar Rus, Alman ve Amerikalılar, İngilizler, hiçbirinin böyle bir iddiası, yanından, yakınından geçen benzer sözü yok. Haa şey var. Mısıroğlu, 84 yaşında. Bazı kitapları 700 sayfa. Hinduların kutsal kitapları milyonlarca sayfa tutuyor ve 4-5 bin yıllık. İnanalım mı doğruluğuna?
Ahmet ÖZTÜRK

Ahmet ÖZTÜRK

DİĞER YAZILARI Hadi Türkiye, Dolar Düşüyor Millet devlet elele! ​Parası Olan Evde, Olmayan Asker de Millet Devam Dedi Siyasetin İki Yüzü Sözde profesör! Fesli kadar başınıza taş düşsün! Onsuz bir asır! CHP Yine Hata Yaptı! Son Şans! Sefer Türk Ordusunun, zafer Allah’ın olsun! Biz Kilise Açarken, Onlar Çıplak Müslüman Heykeli Sergiliyor!!! Hani kadın emekçiydi! Bu İş Bir Fetvaya Bakar Güya fatih, Hz. Muhammed’e inanmıyormuş! Bylock Tuzağı ve İade-i İtibar İYİ Parti’nin Seçim Taktikleri Trump’a kırmızı kart! Ne yani ABD veto etmeyecek miydi? Diyanet’ten milli piyango fetvası! İsrail varlığını bize borçludur! ABD Ve İsrail’in Kudüs Oyunu Camilerde Toplanan Yardımlara İsyan Eden İmam Reza Zarrab Amerika’ya bilerek gitti! Vatanım Sensin Ve Çerkezler AK Parti Kasım 2019 Seçimlerini Nasıl Kazanır? Mustafa Armağan’a Destek Erken Seçim Ve İyi Parti Tarihe Olan Saygımız Neler Oluyor Bize -3- İftiracı Ve Korkaksın Ahmet Hakan Hayaldi Gerçek Oldu Demedi Demeyin İdam Lüksün Ve İsrafın Böylesi Beni Karşılayan Rütbeli Olmadı Öde Babam Öde! Yeni Müfredat Neler Oluyor Bize - 2 - Gel de Tarihi Öğren Sadakat yalnız insanlarda mı var? Neler Oluyor Bize -1- Bu dünya size de kalmaz! Zam Zam Zama Zam İki Hanedan Arasındaki Farklar Yıpratılmak İstenen Türkiye Ordusu İsrail’in Mescid-İ Aksa Ablukası İki Melun Bir Arada 15 Temmuz Süleymaniye Camii ve Külliyesi -4- Süleymaniye Camii ve Külliyesi -3- Süleymaniye Camii Ve Külliyesi -2- Süleymaniye Camii ve Külliyesi -1- Oyuncak değil kitap hediye edelim! Ünlü Tarihçilerin Gözünden Osmanlı İmparatorluğu Git Artık Kılıçdaroğlu Türkiye’nin Zaferi Haydi Sandığa Ölen Müslümanlar Chp'nin Günah Karnesi Osmanoğulları -3- Osmanoğulları -2- Avrupa’nın Osmanlı Korkusu Osmanoğulları -1- Evet mi hayır mı? Alem-İ İslam – 2 Alem-i İslam - 1 Dünya’da Terör / Terörizm Halep – Patlamalar - Dolar
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu
BURÇ YORUMLARI
  • KOÇ
    Koç Burcu
  • BOĞA
    Boğa Burcu
  • İKİZLER
    İkizler Burcu
  • YENGEÇ
    Yengeç Burcu
  • ASLAN
    Aslan Burcu
  • BAŞAK
    Başak Burcu
  • TERAZİ
    Terazi Burcu
  • AKREP
    Akrep Burcu
  • YAY
    Yay Burcu
  • OĞLAK
    Oğlak Burcu
  • KOVA
    Kova Burcu
  • BALIK
    Balık Burcu
ANKET OYLAMA TÜMÜ
E-Bülten Kayıt
ARŞİV ARAMA