DOLAR 0,0000
EURO 0,0000
STERLIN 0,0000
ALTIN 000,00
BİST 00.000
Nurettin VEREN
Nurettin VEREN
Giriş Tarihi : 15-05-2019 09:34

Dertsiz, davasız, idealsiz nesiller yetişiyor!

Kaybolan ve çalınan köksüz neslimiz, maalesef FETÖ tarafından devşirilmiş, yabancı ülkeler için bulunmaz bir kaynak ve maden olarak hızla yozlaştırılmakta ve hızla ele geçirilmek istenmektedir. Bugün tamamen yüzer, gezer, dertsiz ve davasız hiçbir ideolojisi olmayan bu nesiller hiçbir gayret gösterilmeden kendi memleketinin ve aile yapısının Töresinin ve ülkesinin, en birinci düşmanı haline getirilmeye çalışılmaktadır.

Milli eğitim ve Milli öğretim çalışmalarına acilen başlanılmalı ve ilkokuldan, lise son sınıfa kadar üzerine titrediğimiz evlatlarımızın, yakın akrabalarımızın bile evinde misafireten kalmasına endişe ettiğimiz evlatlarımızın, liseyi bitirir bitirmez hangi üniversiteyi kazanacağını, hangi mesleğe gireceğini, biran evvel para kazanmasını düşündüğümüz kadar, sudan çıkmış balık gibi olan çocuklarımızı tereddütsüz evden dışarıya göndermemiz, tamamen aile yapısından kopmuş olması acaba ne derece doğru bir eğitim anlayışıdır.

Hatta yurtdışında eğitim alması için pek çok paralar ödeyerek, hiçbir endişeye kapılmadan gittiği yerler de başına ne gelecek, ne gibi ahlak değişikliği ve anlayışa uğrayacak endişesine bile kapılmadan, onların doktor, mühendis ve pek çok yüksek makamlara ulaşması için tereddütsüz göndeririz.

Esasen çocuklarımızın eğitimden önce, öğretimi esastır. Çocuğumuzun yüksek ahlaklı insan olması, anneye, babaya, akrabaya ve çevreye faydalı olması öğretilmelidir. Vatan, Millet ve Bayrak sevgisi, ilköğretim öncesi bile çocuklarımıza öğreteceğimiz çok önemli törelerimizdir.

Aile bireylerinin ve akrabalık bağlarının, bayramların en önemli ve en güçlü birlik ve beraberlikleri kalplerimize işleneceği günlerdir. Bugün gördüğümüz gibi nesiller yaşlılara, anne, babaya ve dedelere karşı ayrı bir dünyadan gelmiş gibi onlara anlayışsız ve kaba saba duyarsız insanlar olarak, onları istememek de ve yok saymak da, onların her türlü halinden tiksinmekle ve nefret etmektedirler.

Zaten öncelikle devletleri ve milletleri bölme ve parçalama, evlatların anne babasından, büyüklerinden ve aile çevresinden kopması faaliyetleriyle başlatılır.

Bugün ülkedeki her türlü medya, televizyon, film ve diziler ayrıca son zamanda internet üzerinden yapılan ahlaki yozlaştırma ile nesillerin kendi köklerinden ve töresinden, kopuk olarak yetişmesi için geçmişinden, anne babasından utanan, bir nesil planlanmıştır.

Model tipler olarak gençlerin ve çocukların önüne konulan şarkıcılar, popçular, artistler, futbolcular en beğenilen insanlar olarak hedef haline sunulmuştur. Ahlaksızlığın cinayetlerin, uyuşturucunun ve fuhşun özendiricisi olarak, sadece internet ve televizyon dizileri yeter bile.

Bunların tesadüf olacağını düşünmek mümkün değildir. Dünyada kurulmuş olan belli merkezlerden, bu planlar üretilmektedir. Hiçbir ciddi meseleye odaklanamayan kalbi ve beyni bomboş nesillerden ne ilim, ne medeniyet, nede merhamet beklenemez.

Bu karanlık Masonik localar, müzik, eğlence, futbol gibi konularda finansör olarak idol haline getirdiği tipleri, uluslararası Euro vizyon yarışmalarıyla, dünyanın en büyük ilim adamlarından dahi büyük göstererek, nesilleri bunlara özendirerek ve yönlendirerek, tamamen düşünemez, araştıramaz ve akıl edemez nesiller meydana getirerek koyunlaştırmaktadırlar.

Bu narkozları kullanarak en önemli meseleleri, kendi yaptıkları entrikaları hatta savaşları bile unutturacak perdeler halinde insanların gözlerini kapatmaktadırlar.

Bugün devletimizden beklenen en büyük seferberlik eğitim seferberliğidir. 200’ün üzerinde üniversitemiz olmasına rağmen, içindeki hocalar ve talebeler acaba ne kadar ülke yararına ilim adamı ve idealist vatan millet duygusuyla yetişen insanlarla içi doldurulabilmektedir.

Bugün Türkiye'de FETÖ ile mücadele yapıyoruz denilebilir mi?

Bugüne kadar FETÖ’den atılanın öğretim üyelerinin ve muvazzaf asker ve kamu görevlilerinin, 5-10 katı yurtdışındaki FETÖ üniversitelerinden tekrar Türkiye'ye gelebiliyor. Yani FETÖ suçlamasıyla görevlerinden alınan öğretim üyeleri ve yabancı öğrenciler, FETÖ’cü olup olmadığına bakılmadan, herhangi bir kritere tabii olmadan, Türkiye'de görev yapma ve okuma şansı veriliyor.

Daha önce yurt dışından alınmakta olan %50 oranı, en son YÖK’ün yaptığı açıklama ve karar ile kaldırılmış kapı pencere hem FETÖ’ye ve hem yabancılara ardına kadar açılmıştır. Bunun üzerinde çok düşünmek gerekir.

Bu boşluktan yararlanarak, Türkiye’deki FETÖ mücadelesi aradan 3 yıl geçmesine rağmen hala daha bir türlü bitirilemiyor.

Nurettin VEREN

NELER SÖYLENDİ?
@
Nurettin VEREN

Nurettin VEREN

DİĞER YAZILARI Japonya’daki G20 Zirvesinde, FETÖ’nün Üniversiteleri Konuşuldu mu! FETÖ ve ABD’ye Karşı, Net Tavrımızı Koymak Mecburiyetindeyiz! Biz islam’ın oğluyuz diyememenin, kahredici bedeli. Küçük Tavizler Ve Gevşeklikler, Büyük Felaketlere Sebep Olur! İran’ı parçalamak için yapılan, Mekke toplantısı! Türk Milleti, tehditlere ve blöflere, asla boyun eğmez! FETÖ İçinde, Öz Eleştiri Ve Bölünme Başladı mı! Tayyip Erdoğan temizliğe ve arınmaya, kendinden ve yakınlarından başlamalıdır! Dolar sopasıyla, FETÖ iş birliği Ülkenin belini çatırdatıyor! İlahi Adalet, En Büyük Zalimleri Dize Getirir! Dünyamızın adalete, merhamete ve gerçek insanlığa ihtiyacı var! Milletimiz Siyaset İle Tencere Arasında Sıkışıp Kaldı Fitne Katilden Beterdir, Bir Kıvılcım Bir Ormanı Kül Eder Kuran’ı Kerim’de, kısasla ilgili, pek çok ayet olduğu unutulmamalıdır ​Zalim haçlı dünyasının korkusu, cihat ve şehitlik ruhudur! FETÖ 1979’da Darbeyi Planladığını, İzmir’de Açıklamıştı FETÖ, Örgüt İmamlarını, Rotasyon Sistemiyle Yönetmektedir ABD, FETÖ Aracılığıyla Çin, Hindistan, Pakistan Ve İran’ı Kuşatıyor! Yurtdışındaki FETÖ Tehlikesi, Yurtiçinde Olandan Daha Büyüktür Yerel seçimleri kazanma hırsı ile Doğu ve Güneydoğu’yu kaptırmayalım! FETÖ İle Mücadele 3 Boyutlu Olmalıdır! FETÖ Üniversitelerden, Para Ve Eleman Devşirmeye Devam Ediyor Devleti Ayakta Tutan Adalet’tir Ve En Çok Muhtaç Olduğumuz da, Odur Ülkemize hizmet edecek, hür fikirli ve imanlı nesillere ihtiyacımız var! Unutulan FETÖ Mücadelesini, Yeniden Gündeme Alalım…
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu
BURÇ YORUMLARI
  • KOÇ
    Koç Burcu
  • BOĞA
    Boğa Burcu
  • İKİZLER
    İkizler Burcu
  • YENGEÇ
    Yengeç Burcu
  • ASLAN
    Aslan Burcu
  • BAŞAK
    Başak Burcu
  • TERAZİ
    Terazi Burcu
  • AKREP
    Akrep Burcu
  • YAY
    Yay Burcu
  • OĞLAK
    Oğlak Burcu
  • KOVA
    Kova Burcu
  • BALIK
    Balık Burcu
ANKET OYLAMA TÜMÜ
E-Bülten Kayıt
ARŞİV ARAMA