DOLAR 0,0000
EURO 0,0000
STERLIN 0,0000
ALTIN 000,00
BİST 00.000
Ahmet ÖZTÜRK
Ahmet ÖZTÜRK
Giriş Tarihi : 02-08-2017 09:24

Yıpratılmak İstenen Türkiye Ordusu

Cesareti ve merhameti ile dünyaya nam salmış Türkiye ordusu kirli oyunlarla yıpratılmaya çalışılıyor. 28 Temmuz 2017 günü saat 11:00 sularında Suriye’den Türkiye’ye yasa dışı yollarla geçmeye çalışırken yakalanan şahıslara, askerimiz tarafından ne yazık ki mıntıka temizliği yaptırılmış, küfür edilmiş ve tekme tokatla dövülmüşlerdir.

Büyük ses getiren olayın görüntüleri sosyal medyada yayınlandıktan sonra Genelkurmay Başkanlığı sitesinde ilgili personel gözaltına alınmış olup, haklarında derhal her türlü idari ve adli soruşturma başlatılmıştır bildirisi yayınlamış daha sonra da Altınözü Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında, olaya karıştığı iddiasıyla gözaltına alınan 4 askerin sorgusu tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edilen askerlerden 3'ü tutuklandı, 1’i serbest bırakıldı.

Olayın videosu neden çekildi?

Video neden servis edildi?

 Bu kasti bir hareket miydi?

Amaç Türkiye ordusunu zor durumda mı bırakmaktı?

Bu soruların araştırılıp cevaplandırılması lazım gelir aksi halde böyle hareketler devam eder ve şanlı ordumuz daha çok yıpratılmaya çalışılır.

Düşmanlarının bile adaletli dediği Türkiye ordusu, Önce Balkan Savaşları’nda büyük bir Slav ittifakıyla; sonra I. Dünya Savaşı yıllarında, Çanakkale’de, Kut-ül Amare’de, Süveyş’te, Kafkasya’da dünyanın en güçlü ordularıyla; ardından Kurtuluş Savaşı’nda İngiliz desteği ile Anadolu’yu işgal eden Yunan ordusuyla savaşmış ve böylece tüm bu toprakları o asil kanıyla sulamış bir ordunun devamıdır.

Milli Mücadele tarihimiz de çok önemlidir. Ancak Türkiye’nin tarihi buna benzer fevkalade zaferlerle doludur. Türkiye Milleti dünya tarihine damgasını vurmuş şanlı bir millettir. Asırlar boyunca üç kıtada eşsiz devletler kurmuş, ayak bastığı her yere barış, adalet ve medeniyet götürmüş, dünya milletlerine örnek olmuştur.

Türkiye Milleti’nin devlet kurma ve yönetmedeki yeteneğini kavrayabilmek için Türkiye Milleti’nin medeniyet ve kültürünü, üstün ahlakını, vatan ve millet anlayışını, idari ve askeri yapılanmasını iyi tanımak gereklidir.

Türk Orduları tarih boyunca tüm milletlere örnek olmuştur. Düşmanlarına korku ve merhamet dostlarına ise güven vesilesi olan Türkiye askeri bugün de üstün vasıflarıyla tüm dünyaya ordularına örnektir. Hal böyleyken;

Bu videodan medet uman ahmaklar şunu iyi bilsin ki;

Türkiye ordusu şuan birçok devletin ordusunun yaptığı gibi işkence yapmaz!

Çocuk esir almaz!

Çocuk öldürmez!

Kadın esir almaz!

Kadın öldürmez!

Mazlum öldürmez!

Toprak gasp etmez!

Petrol gasp etmez!

İnsan haklarını ihlal etmez!

Bunlar da şanlı tarihimiz ve son yapılan Fırat Kalkanı operasyonu ile sabittir…

Araştırmacı - Yazar

Ahmet ÖZTÜRK

Kalın sağlıcakla.

[email protected]

NELER SÖYLENDİ?
@
Ahmet ÖZTÜRK

Ahmet ÖZTÜRK

DİĞER YAZILARI Hadi Türkiye, Dolar Düşüyor Millet devlet elele! ​Parası Olan Evde, Olmayan Asker de Millet Devam Dedi Siyasetin İki Yüzü Sözde profesör! Fesli kadar başınıza taş düşsün! Onsuz bir asır! CHP Yine Hata Yaptı! Son Şans! Sefer Türk Ordusunun, zafer Allah’ın olsun! Biz Kilise Açarken, Onlar Çıplak Müslüman Heykeli Sergiliyor!!! Hani kadın emekçiydi! Bu İş Bir Fetvaya Bakar Güya fatih, Hz. Muhammed’e inanmıyormuş! Bylock Tuzağı ve İade-i İtibar İYİ Parti’nin Seçim Taktikleri Trump’a kırmızı kart! Ne yani ABD veto etmeyecek miydi? Diyanet’ten milli piyango fetvası! İsrail varlığını bize borçludur! ABD Ve İsrail’in Kudüs Oyunu Camilerde Toplanan Yardımlara İsyan Eden İmam Reza Zarrab Amerika’ya bilerek gitti! Vatanım Sensin Ve Çerkezler AK Parti Kasım 2019 Seçimlerini Nasıl Kazanır? Fatih Portakal’ın Gafları Mustafa Armağan’a Destek Erken Seçim Ve İyi Parti Tarihe Olan Saygımız Neler Oluyor Bize -3- İftiracı Ve Korkaksın Ahmet Hakan Hayaldi Gerçek Oldu Demedi Demeyin İdam Lüksün Ve İsrafın Böylesi Beni Karşılayan Rütbeli Olmadı Öde Babam Öde! Yeni Müfredat Neler Oluyor Bize - 2 - Gel de Tarihi Öğren Sadakat yalnız insanlarda mı var? Neler Oluyor Bize -1- Bu dünya size de kalmaz! Zam Zam Zama Zam İki Hanedan Arasındaki Farklar İsrail’in Mescid-İ Aksa Ablukası İki Melun Bir Arada 15 Temmuz Süleymaniye Camii ve Külliyesi -4- Süleymaniye Camii ve Külliyesi -3- Süleymaniye Camii Ve Külliyesi -2- Süleymaniye Camii ve Külliyesi -1- Oyuncak değil kitap hediye edelim! Ünlü Tarihçilerin Gözünden Osmanlı İmparatorluğu Git Artık Kılıçdaroğlu Türkiye’nin Zaferi Haydi Sandığa Ölen Müslümanlar Chp'nin Günah Karnesi Osmanoğulları -3- Osmanoğulları -2- Avrupa’nın Osmanlı Korkusu Osmanoğulları -1- Evet mi hayır mı? Alem-İ İslam – 2 Alem-i İslam - 1 Dünya’da Terör / Terörizm Halep – Patlamalar - Dolar
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu
BURÇ YORUMLARI
  • KOÇ
    Koç Burcu
  • BOĞA
    Boğa Burcu
  • İKİZLER
    İkizler Burcu
  • YENGEÇ
    Yengeç Burcu
  • ASLAN
    Aslan Burcu
  • BAŞAK
    Başak Burcu
  • TERAZİ
    Terazi Burcu
  • AKREP
    Akrep Burcu
  • YAY
    Yay Burcu
  • OĞLAK
    Oğlak Burcu
  • KOVA
    Kova Burcu
  • BALIK
    Balık Burcu
ANKET OYLAMA TÜMÜ
E-Bülten Kayıt
ARŞİV ARAMA