Genel
Giriş Tarihi : 29-09-2020 13:17   Güncelleme : 29-09-2020 13:17

Finansevim Nedir? Kampanyaları Nelerdir?

Tasarrufa dayalı faizsiz finans sistemi olan Finansevim, diğer yöntemlerden farklı olarak fon sistemini tamamı ile faizsiz bir yapı üzerine kurmuş durumda. Finansevim nedir? Kampanyaları nelerdir? Finansevim yöntemi ile ev ve araba sahibi olan vatandaşların, fon katılım bedeli dışında başka hiçbir ücret ödemesi söz konusu değildir. Vatandaşların aylık taksitlerine kira yardımı başta olmak üzere birçok farklı nedenden dolayı ek maliyet eklenmez, bu durum Finansevim ve katılımcı arasında yapılan katılım sözleşmesinde de açıkça belirtilir.

Finansevim Nedir? Kampanyaları Nelerdir?

Peşinat Şartı Yok

Gayrimenkulün teslim tarihi geldiğinde vatandaşlar, hak kazandıkları tarihin dışında başka hiçbir bekleme süresi sorunu yaşamaz. Belirlenen teslim tarihinde gayrimenkul kesinlikle teslim edilir ve işlemleri tamamlanır. Tam anlamı ile faizsiz ve vade farksız bir yöntem olan Finansevim yöntemlerinde vatandaşlara borçlarını çok daha hızlı bitirmek için farklı avantajlar sağlanır. Finansevim fonlarının hiçbirinde peşinat vermek gibi bir şart yoktur.

 

Finansevim Güvencesi ile Yatırım

Herhangi bir birikimi ya da peşinatı olmayan vatandaşlar da Finansevim kampanyalarından yararlanarak ev sahibi olabilir. Finansevim nedir? Kampanyaları nelerdir; Peşinat verilmesi durumunda sistem yapısı gereği vatandaşlar gerek vade gerek ise teslim seçeneği açısından çok daha avantajlı bir hale gelir. Tasarrufa dayalı faizsiz sistemde Finansevim güvencesi ile Türkiye’nin her yerinden istenilen evin alınması mümkün. Teslim tarihinde yapılan ekspertiz sonrası gerek vatandaşları gerek ise fon katılımcılarını riske atacak bir durum söz konusu olmaz ise vatandaşa tapusu teslim edilir.

 

Ev, Araba ya da Arsa Fırsatı

Finansevim yöntemi ile peşinatsız ve tamamı ile faizsiz şekilde vatandaşlar ev, araba ve arsa sahibi olabilir. Çekiliş modeli ya da vade ortası modeli seçenekleri sunulan sistem içerisinde ödeyeceğiniz aylık tutarı ve vade seçeneğini vatandaş kendisi belirliyor. Finansevim nedir? Kampanyaları nelerdir; Sistem içerisinde vatandaşlar, 12 aydan 360 aya kadar varan taksit ödemeleri ile ilk sırada evlerini alma şansına sahipler. Vade ortası modelinde ise sabit taksitleri vatandaş kendisi belirliyor. Kişiler bütçelerine göre ister 500 lira ister 1000 lira isterse daha fazlası. Ekonomik durumlara göre şartları kendisi sunuyor.

https://www.finansevim.com.tr/

https://www.finansevim.com.tr/cekilis-modeli/

https://www.finansevim.com.tr/vade-ortasi-modeli/

Recep YAZGANRecep YAZGAN