Güncel
Giriş Tarihi : 17-03-2023 17:08   Güncelleme : 17-03-2023 17:16

IObit Driver Booster Nedir? Ne İşe Yarar?

IObit Driver Booster Nedir? Ne İşe Yarar?

Driver Booster, kullanımı kolay ve verimli bir sürücü güncelleme yazılımı aracıdır.

Driver Booster, IObit yazılım ürünleri serisine mükemmel şekilde uyan yeni bir programdır. Eski sürücüler, bilgisayarınızın performansını önemli ölçüde etkileyebilir ve bilgisayar sisteminizin çalışmamasına neden olabilir.

Driver Booster PRO Key, güncellenmesi gereken sürücüleri tarar ve cihazınıza otomatik olarak kurar, böylece kullanıcı zamanından tasarruf eder. Program, maksimum oyun performansı için en uygun sürücüleri aramak üzere özel olarak ayarlanmıştır.

Driver Booster, PC'yi çakışmalardan ve sistem çökmelerinden korumak için iyi bir araçtır.

Driver Booster, "Tara" düğmesine bastıktan sonra sistemdeki sürücüleri otomatik olarak algılar. Bulunan tüm yeni sürücüleri yüklemek mümkündür. Program arayüzü açık ve kullanışlıdır.

IObit Driver Booster Pro Full sürüm, yeni sezgisel arayüz, yeni daha büyük çevrimiçi veritabanı vb. ile birlikte gelir. Sürücü güncelleyici işlevine ek olarak, oyun bileşenlerini güncelleyen dahili bir modüle sahiptir. Bu, sistem istikrarsızlığını veya gizli güvenlik açıklarını önlemek ve oyun deneyiminizi en üst düzeye çıkarmak için yapılır.

 

Driver Booster PRO Key Nereden Bulunur?

 

Driver Booster Pro 10 key lisans anahtarını IOBit resmi web sitesi üzerinden alabilirsiniz. Ücretsiz olarak bu programı denemek isteyen kullanıcılar, teknoroid.net sitesine gidip sağ taraftaki arama butonundan driver booster pro key yazıp ücretsiz lisans key anahtarlarına ulaşabilirler.

Ücretsiz bir anahtar arıyorsanız, dikkatli olmanız gerekir, çünkü çoğu ücretsiz anahtar, sahte olabilir. Bu tür anahtarlar kullanmanız durumunda, kötü amaçlı yazılım, virüsler veya diğer güvenlik riskleriyle karşı karşıya kalabilirsiniz.

 

Driver Booster Nasıl Kaldırılır?

 

Driver Booster sürücü güncelleme programı paha biçilmez hayat kolaylaştıran yardımcı bir programdır. Ancak Driver Booster'ı nasıl kaldıracağınızı düşünebilirsiniz. Bunu Windows'taki "Uygulamalar ve Özellikler" bölümünden yapabiliriz veya varsa programın bazı sürümlerinde bulunan kaldırıcıyı kullanabiliriz.

Görev yöneticisinde Driver Booster ile ilgili tüm işlemleri bulun ve durdurun ve ardından, sürücü güncelleme yazılımı kalıntılarından güvenli ve hızlı bir şekilde kurtulabilen CCleaner veya IObit Uninstaller Pro gibi 3.parti yazılım programları kullanabilirsiniz.

 

 

 

Driver Booster, sürücüleri güncellemek için iyi bir program mı?

 

Driver Booster'ın ne olduğunu bilerek, bir bilgisayarın veya dizüstü bilgisayarın dahili durumuyla ilgilenmeyi önemli ölçüde kolaylaştırdığını söyleyebiliriz. Cihazlar, en son sürücülerin yüklenmesi sayesinde daha hızlı ve daha sorunsuz çalışır, bu da daha fazla kullanım konforu anlamına gelir.

Driver Booster, pratikte sıkıcı ama yapılması zorunlu olan her şeyi yapar. Ayrıca program, sezgiselliği ve düşük ilerleme seviyesi sayesinde teknoloji dünyasına yeni başlayanlar için de yardımcı olacaktır.

Recep YAZGANRecep YAZGAN