Eğitim
Giriş Tarihi : 25-12-2016 11:37   Güncelleme : 25-12-2016 11:50

Samsun Özel Karadeniz Yükseliş Okulları’nda Gençlerimiz Kimlere emanet!

Samsun Özel Karadeniz Yükseliş Okulları, penceresinden bir Noel Baba sarkıtarak, Milli Seferberliğin, şehit üstüne şehit vermenin adeta umurunda olmadığını gösteriyor.

Samsun Özel Karadeniz Yükseliş Okulları’nda Gençlerimiz Kimlere emanet!

ŞEHİT ÜSTÜNE ŞEHİT VERİRKEN NOEL KUTLUYORLAR!

Eski adı Şahinoğlu Koleji olan, Yükseliş Anaokulu ve Yükseliş İlkokulu binasının penceresi yılbaşı yani Noel için süslenerek bir pencereden Noel Baba Sarkıtılmış.

Yaşanılan bunca acıya, teröre ve şehitlerimize rağmen Noel Kutlamayı ihmal etmeyen Yükseliş Okullarında çocuklarımıza ve gençlerimize hangi milli değerlerin ve hangi milli kültürün öğretildiği merak konusu oldu.

NEYİN PEŞİNDELER

Anasınıfı, İlkokul, Ortaokul, Anadolu Lisesi ve Yabancı dil sınıflarının yer aldığı Samsun Yükseliş Okulları’nın böyle bir hassas dönemden geçtiğimiz günlerde neyin peşinde oldukları sorulurken, vatandaşlar ve veliler, “Neden bizim milli kültürümüzün sembolleri değil de Hristiyan inancının kodları çocuklarımıza öğretilmeye veya sevdirilmeye çalışılıyor anlayabilmiş değiliz” diyerek tepkilerini ortaya koyuyorlar.

Bilindiği gibi Samsun Yükseliş Koleji, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi eski dekanı ve eski Rektör yardımcısı Haydar Şahinoğlu tarafından Şahinoğlu Koleji adayla kurulmuştu.

 

Recep YAZGANRecep YAZGAN