Köşe Yazıları
Giriş Tarihi : 03-03-2021 08:35   Güncelleme : 03-03-2021 08:35

1. Ligin Zirvesi Karışacak Gibi!

1. Ligin Zirvesi Karışacak Gibi!

Futbol oyunu, bilinmezleri ve öngörülememesi sebebiyle en popüler spor dallarından birisidir. Geçen hafta yazdığım yazıyı bugün yazamam çünkü şartlar çok değişti. Sadece bana göre mi şartlar değişti? Hayır herkesin bu konuda fikri değişti.

Maç başı iki puan hesabına bakılırsa Giresunspor içerdeki maçlarını kazansa Süper Lig’e çıkıyor. Peki kazanabilir mi? Tabii ki kazanabilir ama Altay mağlubiyeti zaten haftalardır kötü oynayarak kazanan Giresunspor’un ahengini bozabilir.

Samsunspor bana göre Süper Lig’e en yakın takım. Kadro kalitesi, Başkanı, teknik ekibi ve marka değerine bakılınca bu ligde Samsunspor’u yenebilecek takım yok ve fakat bunu söylerken bir şartımız var o da takımın sahada gereği gibi mücadele etmesi gerekiyor. Samsunspor’un Ankara’dan kötü oyuna rağmen bir puanla dönüşü başarıdır.

Ligin zirvesi karışabilir mi? Tabii ki karışabilir. Bu hafta yine herkesin fikri değişebilir. Allah göstermesin Samsunspor’un Adana Demirspor’a  ve Giresunspor’un  Ümraniye’ye kaybetme ihtimali var mı? Tabii ki var. Öyle bir sonuç alınması ve diğer takımların kazanması zirveyi bambaşka bir hale büründürür.

YAZININ DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Recep YAZGANRecep YAZGAN