Samsun Haber
Giriş Tarihi : 22-01-2021 09:56   Güncelleme : 22-01-2021 09:56

İyi Parti’den İstifa Etti İlk Parti Samsun İl Başkanı Oldu!

İYİ Parti yedek Meclis Üyesi Gökhan Cıgalı bir basın toplantısı düzenleyerek İYİ Parti’den istifa ettiğini açıkladı.

İyi Parti’den İstifa Etti İlk Parti Samsun İl Başkanı Oldu!

Cıgalı, “Samsun’da İYİ Parti kimliğim ile yapılan yerel seçimlerde Millet İttifakının çatısında bulunan İyi Partimizin başarısı için bana inanan yol arkadaşlarımız ile birlikte gece gündüz, maddi ve manevi olarak çalıştık. Makam ve koltuk hırsı olmadan fedakarlık yaptık. Ne yazık ki hiçbir istişare nezaketi olmadan yönetim kendi ego ve hırslarına alet olunca bizlere de dışlanmak kaldı” diyerek şöyle devam etti;

 

ERHAN USTA’YA TEPKİ

Ulusal, görsel ve sanal basında görüldüğü gibi Cumhur İttifakının aday belediye başkanını destekleyip arkasında boy boy poz verenler riyakatsız onlarca insana belediyelerde makam ve koltuk verildi. Biz bu durumlara Liderimiz Meral Akşener’in hatırı için hem sustuk hem de hizmet ettik. Pandemi döneminde kimse partiye gelmezken biz vatandaşın yaralarına merhem olmaya çalıştık. Bazı şeylerin iyiye gitmediğini ve bazılarının kendi menfaatlari için çalıştığını tespit ederek yetkililere iletmemize rağmen ötelendik ve kenara itildik”

BİZ O USTA’NIN ÇIRAĞI OLMAYIZ 

Erhan Usta’nın İyi Parti’ye katılmasını da değerlendiren Gökhan Cıgalı, “Samsun Milletvekili Erhan Usta’nın Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener’in daveti ile İyi Pati saflarına katılmıştır. Bu durum Samsun’da İyi Parti teşkilatının fikri bile alınmadan yapılmıştır. Buradan şunu vurgulamadan yapamayacağım. ‘’ Eğer onların Usta’sı varsa biz o Usta’nın çırağı olmayız. Bu nedenle ben ve bana inanan yol arkadaşlarımla birlikte istifa ettik.

İLK PARTİ SAMSUN İL BAŞKANI GÖKHAN CIGALI OLDU

İstifa sonrasında İlk Parti’ye geçiş sürecini de basın mensupları ile paylaşan Cıgalı’’ Değerli basın mensupları yaşanan bu gelişmenin ardından İlk Parti Genel Başkanı 17. Dönem Milletvekili Dr. Süleyman Yağcıoğlu tarafından bizzat davet edildim.

Bu davet sonucunda inandığım ideallerimin Türkiye Cumhuriyeti üzerindeki proje ve programları ile vatandaşlarımızın hak ettiği yaşam düzeyini Sayın Süleyman Yağcıoğlu’nun tecrübesi ile gerçekleştireceğime ‘’İlk Parti’’nin siyasetinde önemli bir yerim olacağına inandığım için İlk Parti ile birlikte çalışma kararı aldık”

Recep YAZGANRecep YAZGAN