Güncel
Giriş Tarihi : 23-09-2015 15:00   Güncelleme : 23-09-2015 15:00

Kurban Bayramı

ORDU (AA) - Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı

Kurban Bayramı

ORDU (AA) - Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Balkanlıoğlu, mesajında, insanlar arasındaki birlik ve beraberliğin güçlenmesine vesile olan bayramların, sosyal ve kültürel hayatta vazgeçilmez yeri olduğunu belirtti.

Birlik, esenlik ve mutluluk kaynağı dini ve milli bayramların milleti ayakta tutan, geleneklere ve köklere bağlayan en önemli zaman dilimleri olduğunu vurgulayan Balkanlıoğlu, şöyle devam etti:

"Ailelerin bir araya geldiği, küslerin barıştığı, çocukların sevindirildiği, büyüklerimizin gönüllerinin alındığı bayramlarımızı bu yönde dolu dolu geçirerek idrak etmek gerekir. Bayramı bayram yapan, bayramda tatil yapmak değil, toplumsal hasletlerimizi ve adetlerimizi yaşatmak ve sonraki nesillere aktarmaktır. Milletçe birlik ve beraberliğe muhtaç olduğumuz bu günlerde bayram sevinci yaşamaya çok ihtiyaç duymaktayız. Aldığımız şehit haberleri ile buruk bir bayram geçireceğiz fakat biliyoruz ki aziz milletimiz yüzyıllar boyunca birçok badire ve sıkıntı atlattığı gibi günümüzde yaşanan bu sıkıntıyı da başarı ile atlatacaktır. Bu vesile ile eşsiz fedakarlıklarını dünya durdukça unutmayacağımız aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyor, gazilerimizi şükranla anıyorum. Milletimizin ve İslam aleminin Kurban Bayramı'nı en kalbi duygularımla tebrik ediyorum."

adminadmin