Samsun Haber
Giriş Tarihi : 16-02-2018 15:26   Güncelleme : 16-02-2018 15:26

OMÜ’de Fuat Keyman’ı İstemiyoruz!

Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi, 15 Temmuz ve FETÖ Çalıştayına FETÖ’cü olduğu iddia edilen bir konuşmacıyı davet etti.

OMÜ’de Fuat Keyman’ı İstemiyoruz!

Akşam Gazetesi tarafından, Terör örgütünü öven karanlık akademisyenlerin ihanetinden sonra bir bildiri yayınlayan hükümet karşıtı sözde aydınlar olarak haberleştirilen aralarında Fuat Keyman’ın da bulunduğu akademisyenler, PKK’ya destek bildirisine imza atan ve ‘Erdoğan ülkeyi felakete götürüyor’ şeklindeki bidiriye de imza atan aydınların arasında gösteriliyor.

Akşam gazetesi, Fuat Keyman başta olmak üzere, Baskın Oran, Murat Belge ve Murathan Mungan’ın imzaladıkları bildiriyi, 01 Mart 2016 tarihinde, “FETÖ'cü aydınlardan karanlık bildiri!” şeklinde haberleştirmişti.

Fuat Keyman’ın OMÜ’ye davet edilmesi skandal olarak nitelendirilirken, FETÖ’cü olduğu iddiasıyla haberi yapılan ve ‘Erdoğan ülkeyi felakete götürüyor’ şeklindeki bildiriye imza atan birisinin FETÖ ile alakalı bir çalıştayda konuşacak olmasının OMÜ’de kripto FETÖ’cülerin varlığını ispatladığını ve kriptoların Rektör Sait Bilgiç’i zor durumda bırakmak için böyle bir şeye tevessül ettikleri yönündeki iddiaları güçlendirdiği belirtiliyor.

adminadmin