Samsun Haber - Son Dakika Samsun Haberleri - Akasyam.com
Samsun Haber - Son Dakika Samsun Haberleri - Akasyam.com
Köşe Yazıları

Şeriat’a Karşıyım

Bir tanıdık ile karşılıklı muhabbet ediyoruz. Ben dinliyorum o konuşuyor, o konuşuyor ben dinlemek zorunda kalıyorum. Şimdilik alternatifim yok. Tutana aşk olsun. Nereden geldiğini, nereye revan olduğunu emin olun kendisinin de bilmediği bir atmosferden bahsediyorum.

Şeriat’a Karşıyım
Paylaş:

“Bu hükümet niye böyle? Devlet niye bunları yapıyor? Niye şöyle davranıyor? Şunları niye özelleştirdi? Bunları niye tekeline aldı? Şu işlere niye izin veriyor? Fiyat istikrarını niye sağlayamıyor? Döviz fiyatları aldı gidiyor. Ellerinde güç mü yok? Devlet dairelerinde yapılan israfın haddi hesabı yok. Memurların lakaytsızlığından başladı yapılan yanlışlara kimselerin niye ses çıkarmadığından devam etti. Haksızlıklara ve hukuksuzluklara dur diyene henüz rastlamış değilim.” diye verdi veriştirdi.

“Kendisi bilir, torba onun. İstediği şeyler ile doldurabilir.” diyerek sabırla dinlemeye çalıştım. Bazen araya girmesem duracak gibi de değildi freni boşalmış kamyon misali. Devirmedik ağaç, çarpılmadık taş, dokunmadık konu, sille çarpılmadık surat bırakmadı ortalıkta.

YAZININ DEVAMI İÇİN TIKLAYINIZ

Bu haber Samsun Haber - Son Dakika Samsun Haberleri - Akasyam.com tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Köşe Yazıları Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

ahsap mobilyauluslararası evden eve nakliyat