Genel
Giriş Tarihi : 25-02-2021 09:22   Güncelleme : 26-02-2021 08:11

2021 Smokin Modelleri

Özel davetlerde ve organizasyonlarda imajınızı güçlendirecek ve seçkin bir tarz oluşturabilecek kombinlerle konseptler hazırlayabilirsiniz. Damatlık şeklinde daha çok kullanılan 2021 Smokin Modelleri özel organizasyonlarda kullanılabilecek kombin önerileri arasında yer alır.

2021 Smokin Modelleri

Smokin siyah takım elbiselerin resmi versiyonu olarak tanımlanabilir. Klasik tasarımlarda cep ağızları, ceket düğmeleri ve yakaları saten kaplı olur. Her yeni sezonda farklı tarzlara ve beğenilere göre yenilenen smokinler, çok farklı tasarımlar ile takım elbise kategorilerinde beylerin beğenisine sunulmaktadır.

 

Jakarlı Smokin Modelleri

Damatlık seçimleri ya da özel organizasyonlarda çok önemli görevlerde olanlar için göz önünde olabilecekleri jakarlı Smokin Modelleri şıklığı, gösterişli duruşu ve seçkin imajı ile tercih ediliyor. Siyah ve lacivert modellerde jakarlı desenler oldukça başaralı tasarımlar oluşturuyor. Siyah üzerinde kullanılan farklı desenlerde jakarlı tasarımlarda kendini belli ediyor. Bu desenler modellerde komple kullanılmıyor. Sadece ceket üzerinde kullanılan farklı renkler, jakarlı desenlerle çok daha şık bir şekilde oluşturulmaktadır. Ceketlerde kullanılan jakarlı desenlere uygun pantolon seçimleri ile tarzınıza kendi şıklığınızı katabilirsiniz.

 

Çıkma ve Şal Yakalı Smokin Modelleri

Çıkma yaka ceketlerde çift yaka varmış hissi uyandırıyor. Smokin modellerine de bu tarz kullanımlar çok yakışıyor. Siyah ve lacivert gibi modellerde kullanılan bu tasarımlar, modele şık bir hava katıyor. Şal yakalı tasarımlar ise modelin aslına uygun tasarımları olmaktadır. Özel organizasyonlar için model seçimlerinde simli tasarımlarda çok dikkat çekiyor. Füme, mor ve lacivert gibi ceket modelleri siyah pantolonlar ile kombine edilebilir, göz alıcı ve şıklığı ile akıllarda kalan bir konsept oluşturabilir.

 

Velvet Yakalı Yelekli Smokin Modelleri

Velvet yaka şal yakalara göre daha dar bir yaka tasarımıdır. Bu modellerde yelek kombinleri 2021 Smokin Modelleri içerisinde yer alır. Çok beğenilen bu modeller koyu renk tonlarında tarzınız için şık bir seçim olabilir. Yakasına uygun yelek modeli ile hoş uyumlar elde edilebilir. Koyu tonlar dışında açık renkli ceket ve siyah pantolonlarda smokin kategorisindeki modeller arasında yer alıyor. Tarzınıza ve katılacağınız programın özelliğine göre farklı tasarımlarda smokin modelleri arasından seçimler yapabilir, slim fit kalıp kullanımları ile imajınıza en uygun kombini kullanabilirsiniz. https://www.wessi.com/smokin-modelleri 

adw

Recep YAZGANRecep YAZGAN