Genel
Giriş Tarihi : 27-04-2022 15:49   Güncelleme : 27-04-2022 15:53

Alaçatı Butik ve Jakuzili Harika Oteller Bu Adreste!

Alaçatı İzmir’in bir beldesidir ve Çeşme sınırları içerisinde yer almaktadır. Alaçatı; her mevsim doğası, eğlence merkezleri, sanat galerileri gibi canlı yapısıyla turistlerin yaz kış gözdesi durumundadır. Türkiye’nin sörf cenneti olarak da geçen Alaçatı canlı gece hayatı, denizi, otelleri, dükkânları ve plajlarıyla tatilcilerin uğrak yeri olmaya devam etmektedir.

Alaçatı Butik ve Jakuzili Harika Oteller Bu Adreste!

Tatil için gelenlerin tercihi En İyi Alaçatı Otelleri olmaktadır. Gizemli havaya sahip mimarisiyle, çiçeklerle süslenmiş sokaklarıyla, huzur veren havasıyla Alaçatı’da Banana Alaçatı olarak sizleri ağırlamaktan mutluluk duyarız. Hem yılın yorgunluğunu atmak hem de hayat dolu kalabalığın arasında eğlenmek için gidilebilecek en iyi tatil beldesidir.

Alaçatı Otelleri ve Tatil Keyfi

Yunan esintilerine sahip yapılara sahip taş evlerden dönüştürülerek yapılmış Alaçatı Butik Otelleri bölgede çokça bulunmaktadır. Siz müşterilerimize istediğiniz özel deneyimleri yaşatma fikriyle yola çıktık. Banana Alaçatı olarak tatil yaparken kendinizi iyi hissetmeniz, enerjinizi yüksek tutmanız için her şeyi sizin için düşündük.

  • Banana Alaçatı’ da mutlu hissetmeniz için odalarınızı en konforlu şekilde tasarladık.
  • Çiftliğimizde yetiştirdiğimiz doğal sebze ve meyvelerimizle hazırladığımız menüleri sizlere sunuyoruz.
  • Banana Bar kokteyllerimizde yine kendi yetiştirdiğimiz aromatik bitkileri kullandık.
  • Tatilinizi yaparken enerjinizi yüksek tutmanız için yoga, enerji çalışmaları gibi keyifli aktivitelerle sizlerleyiz.
  • Havuzumuzu da sizler için doğal tuz ile arındırarak ekolojik bir havuz yaptık.

Romantik Tatil İçin Alaçatı Jakuzili Oteller

Bir gelenin tekrar geldiği, doğal güzellikleri ve eğlenceli gece hayatıyla her mevsim ilgi odağı olan Alaçatı’da romantik ve konforlu bir tatil için pek çok otel seçeneğinden zevkinize uygun olanını bulmanız çok kolaydır.  Alaçatı Jakuzili Otel imkânlarının olduğu da bir beldedir. Butik otellerin samimi havası turistler tarafından çokça tercih edilmektedir. Kendi evinizde hissetme rahatlığı ve imkânı verdiğimiz işletmemizle sizlerleyiz.

Alaçatı ‘da sadece bir otel değil ihtiyaç duyabileceğiniz her imkânı, eğlenceyi, keyfi, şifayı size sunan ve geldiğinizden farklı bir şekilde sizi yolcu eden, kendinizi evinizde hissettirecek gerçek anlamı ile bir otel olmak amacımızdır. www.bananaalacati.com sitemizi ziyaret ederek size sunduğumuz imkânları detaylıca inceleyip rezervasyon yapabilirsiniz. Alaçatı’da deneyimleyeceğiniz unutulmaz anların mimarı olmaktan mutluluk duyarız.

Recep YAZGANRecep YAZGAN