Güncel
Giriş Tarihi : 11-01-2023 18:02   Güncelleme : 11-01-2023 18:02

Altılı Masa'ya ‘Fetöcü’ Diyeni Yayından Alııyorlar!

Tele 1 canlı yayınına katılan yazar İsmail Nacar, Altılı Masa için "FETÖ destekli Amerikan projesi" ifadesini kullanınca apar topar yayından alındı.

Altılı Masa'ya ‘Fetöcü’ Diyeni Yayından Alııyorlar!

Sözleriyle tartışma yaradan Nacar, pazartesi gecesi Hakan Aygün ve Gizem Fidan’ın sunduğu Fikir Kulübü programına konuk oldu. Görüntülü bağlantı ile konuk olan Nacar, Sinan Ateş cinayeti, HÜDA Par ile ittifak görüşmeleri hakkında konuşurken konuyu FETÖ’ye getirdi ve şunları söyledi: “Mustafa Özcan diye birisi var. Fettullah'ın halifesidir. Altılı Masa'ya hem içerdeki hem Fetullah çevresi ilgi duyuyor. (Abdullah Öcalan) Amerikan projesi olan Millet İttifakı yanında olmayacak."

 

Bu sözlere program konuğu Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Cemal Enginyurt “Amerikan projesi sensin ya! Senden daha büyük Amerikan projesi mi var? 40 milyon insana Amerikan projesi diyemezsin. Yazıklar olsun be... Sen Apo’nun akrabasısın. Bir de İslam ehliyim diyorsun. Yazıklar olsun.” diyerek tepki gösterdi.

Tartışma büyüyünce Nacar yayından alındı. Enginyurt’un sözlerine cevap veremedi. Program sunucusu Hakan Aygün ise tartışma sonrası “Ben de bu sözleri tenzih ediyorum. Öyle bir şey yok. Çok spekülatif açıklamalar. Zaten Skype de dondu.” diyerek konuyu değiştirdi.

‘MİLLET BUNLARIN MAYASINI GÖRMÜŞ OLDU’

Nacar programdan alınması hakkında Aydınlık’a şunları anlattı: “Mevcut yönetime tek adam rejimi diyorlar daha sonra da demokrasi ve özgürlüklerden bahsediyorlar ve beni oraya çağırıyorlar. Ben Fetullah’ın halifesinin ismini veriyorum. Belgelerle nerede ne konuştuğunu izah edeceğim zaman hem sözümü kesiyorlar. Daha konunun ayrıntısına bile girmeden tutup sesimi kısıyorlar ve yayından alıyorlar. Bu durum çok iyi oldu. Böylelikle millet hiç olmazsa bunların zihniyetini, mayasını ve çapını görmüş oldu. Bunlar bir gün CIA ve Amerika’nın kontrolünde iktidara geldikleri zaman Türkiye’de nasıl bir rejim uygulayacaklarını varın siz düşünün.”

Recep YAZGANRecep YAZGAN