Samsun Haber
Giriş Tarihi : 04-11-2021 10:16   Güncelleme : 04-11-2021 10:16

Atakum belediyesi vedat türkali eğitim merkezi de satılacak!

Atakum Belediyesi'ne ait Vedat Türkali Eğitim Kültür ve Sanat Merkezi, belediyenin borcundan dolayı icra ile satılma sürecine girdi.

Atakum belediyesi vedat türkali eğitim merkezi de satılacak!

Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci, Vedat Türkali Eğitim Kültür ve Sanat Merkezi’nin de icradan satılan Seyir Tesisi gibi aynı süreçten geçerek icra yoluyla yok pahasına satılmasından endişe ediliyor.

Atakum Belediyesi Seyir Tesisi’nin icra yoluyla satılmasını engelleyemeyen Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “1.5 yıldır belediye meclis toplantılarını burada yapıyoruz. Nikâh memurlarımız burada. Aşağıda kütüphane vardı, yeni taşındılar. Halk eğitim merkezi ile ortak yaptığımız kurslar burada gerçekleşiyor. Burası bir kamu kuruluşu, belediye nikah yapmaz da ne iş yapar? Belediye kurulduğundan bu yana nikâh işlemi yapar. Geçende müdürlerle bir toplantı yapıyoruz, kapı açıldı. ‘Kim?’ dedim, ‘Hâkim’ dediler. ‘Hayırdır?’ dedim.

Değer tespiti yapmaya geldiler dediler. Yarın öbür gün duruşması var, mahkeme ya satışına karar verecek ya da burası kamu kurumudur deyip icra takibini reddedecek” dedi.

Recep YAZGANRecep YAZGAN