Güncel
Giriş Tarihi : 17-03-2015 12:00   Güncelleme : 17-03-2015 12:00

Avrasya Üniversitesi Rektörü Asan, Vali Öz'ü ziyaret etti

TRABZON (AA) - Avrasya Üniversitesi Rektörü Prof

Avrasya Üniversitesi Rektörü Asan, Vali Öz'ü ziyaret etti

TRABZON (AA) - Avrasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aşkın Asan ve beraberindekiler, Trabzon Valisi Abdil Celil Öz'ü ziyaret etti.

Vali Öz, Eski Avrasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sami Karadeniz’in görevi bırakması üzerine yerine atanan Eski Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Aşkın Asan ve üniversitenin Mütevelli Heyeti Başkanı Ömer Yıldız ve Mütevelli Heyeti Üyesi İbrahim Keskin'i makamında kabul etti.

Asan'a yeni görevinde başarılar dileyen Öz,  "Avrasya Üniversitesi çok kısa zamanda büyük bir aşama kaydetti. Gerek eğitim kalitesi, gerek öğrenci sayısının artması ve gerekse eğitime olan katkısı gözardı edilemez. Tabii ki bu başarıda en büyük pay üniversitenin yönetimi ile akademik kadrosunundur. Avrasya Üniversitesi Trabzon'un eğitim kenti kimliğine, ekonomisine ve tanıtımına önemli katkılar yapmaktadır" dedi.

Öz, Avrasya Üniversitesinin gelecekte Türkiye'nin sayılı eğitim kurumları arasında yer alacağına inandığını belirterek, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığında başarılı görevler üstlenen Asan'a yeni görevinde başarılar diledi.

Vali Öz ile bir süre sohbet eden Asan ve beraberindekiler daha sonra Valilikten ayrıldı.

adminadmin