Samsun Haber
Giriş Tarihi : 22-11-2022 15:24   Güncelleme : 22-11-2022 15:24

Ayıdan Muhtar Seçerseniz Armudu Rüyanızda Görürsünüz!

Ankara Samsun Federasyonu'nun 18 Aralık'ta Ankara'da düzenleyeceği "Büyük gençlik buluşması" için yaptığı tanıtıp toplantısına, Kavak Samsun Sanayici İş Adamları ve Yöneticileri ve Akademisyenleri Derneği (KAVSİYAD) Kurucu Başkanı Fatih Pişkin'in sözleri damga vurdu.

Ayıdan Muhtar Seçerseniz Armudu Rüyanızda Görürsünüz!

 

Pişkin, "Samsun'u Samsunlular yönetmelidir" çıkışı toplantıya katılan federasyon temsilcileri ve üyeleri tarafından büyük alkış aldı.

AYIDAN MUHTAR SEÇERSENİZ ARMUDU RÜYANIZDA GÖRÜRSÜNÜZ

ASFED'in 18 Aralık'ta Ankara'da gerçekleştireceği festival öncesi Samsun'da basın mensupları ve federasyon temsilcilerinin bir araya geldiği toplantıda söz alan KAVSİYAD Kurucu Başkanı Fatih Pişkin, Samsun'u Samsunluların yönetmesi gerektiğini belirterek, "Ayıdan muhtar seçerseniz armudu rüyanızda görürsünüz" dedi.

SAMSUN ALBÜMÜ OLUŞTURACAĞIZ

18 Aralık'ta Ankara'da Samsun'un en başarılı gençlerini bir araya getireceklerini belirten ASFED Başkanı Osman Yılmaz ise, Samsun'a ve Samsunluya hizmet için kurulan ASFED'in hızla büyüyüp geliştiğini ve Samsun için mücadele ettiğini söyledi.

Ankara'daki gençlik buluşması için Şiir, Resim ve Fotoğraf yarışması düzenlediklerini belirten Başkan Osman Yılmaz, "Burada dereceye giren eserlerin bir araya gelmesiyle güzel ve eşsiz bir Samsun Albümü oluşturmayı hedefliyoruz. Bu albümümüz Samsun'un gelişmesine hizmet edecektir. Bu albümü bütün bürokratlara ve tur şirketlerine göndereceğiz" dedi.

SAMSUN DEĞİL, ANKARA DEĞERLENDİRECEK!

Yapılacak Resim, Şiir ve Fotoğraf yarışması değerlendirme kurulunun Gazi Üniversitesi Öğretim Üyeleri tarafından gerçekleştirileceği yönündeki görüşlerini paylaşan Osman Yılmaz'a gazeteciler, Samsun ve Samsunluluk ruhundan söz ederken, ilimizde iki adet üniversite ve gerekli olan bölümler bulunmasına rağmen, yarışma jürisinin neden Gazi Üniversitesi'nden oluşan ekip tarafından gerçekleştirilmesinin çelişki yaratıp yaratmadığını sordu.  Başkan ise bu soruya, torpil durumuna karşı böyle bir karar aldıklarını açıkladı.

ASFED'in Samsun'un gelişmesi, tanıtımının yanı sıra gençlerine de el uzattığına dikkati çeken Osman Yalmaz, "Bunun için birçok gencimize burs veriyoruz. Federasyonumuz güçlendikçe daha çok gencimizin elinden tutmayı planlıyoruz" diye konuştu.

Kaynak: diyekonustu.com

Recep YAZGANRecep YAZGAN