Sağlık
Giriş Tarihi : 01-03-2024 12:36

Badem Göz Estetiği ile Etkileyici Bakışlar

Badem göz estetiğinde hedef, göz yapısının ortaya çıkmasını engelleyen bölümleri gererek sabitlemektir.

Badem Göz Estetiği ile Etkileyici Bakışlar

Yüz bölgesindeki memnun kalmadığınız yerlerde estetik yaptırabilir, yeni bir görünüme kavuşabilirsiniz. Estetik merkezimizde profesyonel müdahaleler sağlanacaktır. Bakışları daha etkili hale getirmek için çeşitli estetik uygulamalara başvurduğunuzda taleplere özel müdahale yapmaktayız. En uygun badem göz estetiği için grafiklerden yararlanarak doğru sonuçlara odaklanıyoruz. Yüz bölgenizdeki baskın bölüm olan gözleri, çok daha etkili hale getiren dokunuşlar yapıyoruz.

Badem Göz Estetiği Nedir?

Gözü daha belirgin hale getirmek için yapılan müdahaleler badem göz estetiğini ifade eder. Yapılan işlemlerdeki hedef,  göz yapısının ortaya çıkmasını engelleyen bölümleri gererek sabitlemektir. Badem göz estetiğiyle beraber göz çevresinde farklı bir his kazandırıyoruz.

En İyi Badem Göz Estetiği Teknikleri Nelerdir?

En iyi badem göz estetiğini oluşturabilecek teknikleri genellikle operasyonla elde etmekteyiz. İple ve lokal anestezi uygulayarak badem göz estetiği yapıldığında işlem yerleri belli olabilmektedir. Tercihlere göre uygulanmakla beraber kısa süren cerrahi işlemler daha iyi sonuçlar vermektedir.

Ameliyat Öncesi Neler Yapılmalı?

Ameliyat öncesi göz yapısının ameliyata uygunluğunu inceliyoruz.  Hastaya yapılacak işlemler hakkında bilgi verip badem göz estetiği esnasında kullanılan dikiş tiplerini seçmesini sağlıyoruz. Badem göz ameliyatı öncesi 8 saat aç kalmak gerekmektedir. Lokal anestezi ile estetik yapılacaksa bu sürece gerek kalmayabilir.

Gıdı Estetiği Nedir? Neden Sarkar?

Çene altı boynun üst kısmı gıdı olarak tanımlanır ve bu bölümde yaş veya çeşitli nedenlerle şekil bozuklukları oluşabilir. Yaş farkı olmaksızın gıdı estetiği yaptırmak görsel açıdan kendinizi iyi hissettirecektir. Yüksek kilolardan birden düşük kilolara düşme, yaşa bağlı sarkmalar için güvenle başvurabilirsiniz.

Beslenmede yağ ve şeker yönünden dikkat etmemek aşırı kilo nedeni olabilir. Vücudun yağ depolama alanlarından biri de gıdı bölümü olduğu için gıdı estetiği yaptırarak bu bölümdeki görünümü değiştirebilirsiniz. Gıdı sarkması çene yapısıyla ve genetik özelliklerle de alakalı olabilir. Çene bölümü dar olan kişilerde daha fazla sarkma ve yağ depolaması görülebilecektir. 

Gıdı Estetiği Hangi Durumlarda Gereklidir? İyileşme Süreci Nasıldır?

Boyun bölgesinde olması nedeniyle gıdı estetiğine herkes sıcak bakmayabilir. Diğer yandan çoğu kişi yeni bir görünüme gıdı estetiği ile ulaşacağını düşünüyor. Ameliyatla gıdı aldırma esnasında yağ aldırma veya liposuction tekniği kullanılır. Ameliyatsız işlemlerde ise yağ aldırma olmadan, sarkan bölümler gerilerek sabitlenir.

Gıdı estetiğini olan bir kişi operasyon ardından kremleri düzenli olarak kullanmalıdır. Aşırı kilo almamalı, hijyen kurallarına önem vermelidir. Enfeksiyon, kilo almayı kolaylaştırır.

Kaş Kaldırma İşlemi Nedir? Neden Sarkar?

Kaş çevresindeki sarkık kısımları kaldırma işlemi, günümüzde birçok kişinin tercih ettiği bir estetik uygulamadır. Kliniğimizde yapılan kaş kaldırma uygulamaları, kaş bölgesini değiştirmek isteyenlere özel tekniklerle gerçekleşmektedir. Ameliyatsız yöntemler arasında botoks, dolgu uygulamaları sayesinde yeni görünüme kavuşabilirsiniz.

Kaşların sarkma nedenleri yaş, hormon değişiklikleri, genetik faktörler, cilt esnekliğinin kaybolması yaygın sarkma nedenleridir. Sürekli kaş kaldırma ve alın çatma da kaşlarda sarkmaların nedeni olabilir.

Kaş Kaldırma Ameliyatı Nedir?

Kliniğimizde kaş estetiğini ameliyatla gerçekleştiren uzman doktorlar sayesinde etkili sonuçlar alabilirsiniz. Yapılacak kaş kaldırma ameliyatında, saçlı deri üzerinden germe ve kaldırma işlemi sağlanır. Sarkan kaşlar, saç bölümündeki kesi ve germe işlemi sayesinde daha kalkık görünecektir. Kaş şekli operasyondan önce belirlenmekte ve gerekli bilgilendirmeler sağlanmaktadır.

Kaş Kaldırma Ameliyatı Kimlere Yapılır?

Yapılacak estetik operasyonlar, kaş bölgesi şekil bozuklukları, deri sarkması olan ve bunu değiştirmek isteyen kişilere yöneliktir. Operasyonlarda kaş kaldırma estetiği 18 yaş ve üzerine yönelik uygulanacaktır. Ancak hasta durumuna göre farklı bir müdahale söz konusu olabilir.

adminadmin