Güncel
Giriş Tarihi : 10-03-2021 09:51   Güncelleme : 10-03-2021 09:51

Başkan Akgül’den Dikkat Çeken Uyarı!

Vakaların artış gösterdiği, temaslı kişilerin de her geçen gün arttığı Salıpazarı ilçesinde Belediye Başkanı Halil Akgül, halkı kurallara uymaları noktasında uyardı.

Başkan Akgül’den Dikkat Çeken Uyarı!

MÜCAADELE DEVAM EDİYOR 

Başkan Akgül, yaptığı açıklamada; Çin’in Wuhan kendinden tüm dünyaya yayılan ve ülkemizde de etkisini gösteren koronavirüs ile mücadele tüm ülke genelinde aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda Covid19 vaka sayılarının son günlerde artış gösterdiği ve buna bağlı olarak temaslı kişilerin arttığı Salıpazarı ilçesinde hem Kaymakamlık hem Belediye ekipleri, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Tedbirlerin en üst seviyeye çıkartıldığı Salıpazarı’nda vaka sayıları her geçen gün artıyor. 

 

ARTIŞ DEVAM EDİYOR 

Vakalardaki artışa dikkat çekmek için her gün belediye hoparlöründen uyarı anonsları yapılıyor. Belediye Başkanı Halil Akgül, ilçe halkını tedbirlere uymaları noktasında uyararak, şunları kaydetti: “Salıpazarı ilçemizde ne yazık ki korona virüs ile ilgili vaka sayılarındaki artış halen devam ediyor. Maalesef korona virüs ile ilgili problemimiz henüz çözülmüş değil.  

 

DIŞARIYA ÇIKMAYALIM 

Gerek vaka sayısındaki artış gerekse temaslı sayısındaki artış gün ve gün devam ediyor. Her ne kadar bizler denetimlerle maske ve mesafe kontrolü yapsak ta Salıpazarı İlçe Kaymakamlığımızla eş güdümlü yapmış olsak da vaka sayılarında ciddi bir artış var. Bu sebeple ilçe halkımızdan istirhamımız maske, mesafe ve temizlik kurallarına en üst düzeyde riayet edelim. Temaslılarımızın özellikle dışarıya çıkmamasını istirham ediyorum. El birliğiyle bu kurallara uyarak biz, büyük ölçüde bu hastalığın üstesinden gelebiliriz. Herkese sağlıklı, huzurlu, mutlu günler diliyorum” 

Recep YAZGANRecep YAZGAN