Güncel
Giriş Tarihi : 07-05-2021 13:57   Güncelleme : 07-05-2021 13:57

Başkan Sandıkçı'dan Personele Bayram Ziyareti

Canik Belediyesi çalışanlarının 7 Mayıs 2021 tarihinden itibaren idari izinli sayılması nedeniyle Başkan Sandıkçı, tüm personeli tek tek ofislerinde ziyaret edip onlarla bayramlaştı.

Başkan Sandıkçı'dan Personele Bayram Ziyareti

Ülke genelinde uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması sürecinde belediyedeki görevlerine devam eden çalışanların, bu ziyaretten son derece memnuniyet duydukları gözlendi. Başkan İbrahim Sandıkçı, belediye çalışanlarının pandemi sürecinde bile görevlerine özveriyle devam ettiğini ifade ederek onlara teşekkür etti. Samimi ve renkli bir atmosferin yaşandığı bu ziyarette Başkan Sandıkçı, kendi eliyle personele bayram çikolatası hediye etti.

Belediye binası içerisinde çalışan personelin yanı sıra saha çalışanlarını da şantiye alanında ziyaret eden Başkan Sandıkçı, bu ziyaretiyle ilgili şu ifadeleri kullandı: "Halkımızın içinde bulunduğu bu zorlu süreçte onlara hizmet götürmeyi görev edinmiş tüm personelimizi gösterdikleri özveriden dolayı yürekten kutluyorum. Ramazan ayının son zaman dilimine ulaştığımız bu mübarek günlerde tüm personelimizin Kadir gecesini ve akabinde kavuşmayı umduğumuz bayramını şimdiden tebrik ediyor; ülkemize, milletimize ve tüm insanlığa bereket ve huzur getirmesini Cenabı-ı Allah'tan niyaz ediyorum."

Çalışanların yüksek moral ve motivasyonla işini daha çok seveceğine vurgu yapan İbrahim Sandıkçı, "Tebessüm sadakadır. Biz de personelimize karşı üzerimize düşen görevi yapmalıyız. İnsanı yaşat ki devlet yaşasın, inancına sahibiz. Bizim bu zorlu günlerde en büyük sermayemiz, çalışanlarımızdır. Onlar mutlu oldukça hepimiz mutlu oluruz." şeklinde konuştu.

Recep YAZGANRecep YAZGAN