Genel
Giriş Tarihi : 29-09-2020 13:15   Güncelleme : 29-09-2020 13:15

Birtep Nasıl Ev Sahibi Yapıyor?

Türkiye’nin neresinde olursanız olun, hayalinizdeki evi istediğiniz her yerden satın alma şansına sahipsiniz. Birtep portföyünde bulunan konutların satışı Türkiye’nin her yerinde herkese yapılabilmekte. Birtep nasıl ev sahibi yapıyor? www.birtep.com adresinden alıcılar kısmında yer alan bilgilerin doldurulmasının ardından cep telefonuna gelen kod ile aktivasyon yapılır ve üyelik işlemi tamamlanır. Bu işlemin tamamlanmasından sonra Birtep modeline üye olan vatandaşlar, istedikleri şartlarda Türkiye’nin herhangi bir yerinde kendilerine uygun konut ve taşıtları inceleyebilirler.

Birtep Nasıl Ev Sahibi Yapıyor?

Birtep Portföyünü İnceleyin

Birtep portföyü içerisinde yer alan konutlar içinden beğenilen ev için alıcı Birtep’e talepte bulunur. Hiç peşinatsız ve faizsiz kişilerin finansman ihtiyacı kendi bütçelerinden uygun şarta Birtep’in anlaşmalı bulunduğu finans kurumundan sağlanır. Birtep modelinin anlaşmalı tasarruf kurumu ile ödeme planı ve şartlar üzerine bir sözleşme imzalanır. Birtep nasıl ev sahibi yapıyor?  Gerekli olan evrak işlerinin tamamlanmasının ardından en son aşamada konutun teslimi, alıcıya gerçekleştirilir. Web sitesi üzerinden Birtep portföyünü incelemek için üye olma şartı vardır ancak üyelik için hiçbir şekilde ücret talebinde bulunmaz.

 

Herkes için Konut

Birtep nasıl ev sahibi yapıyor; Birlikte Tasarruf ve Ticaret Ekonomisi Platformu Birtep portalında herkesin bütçesine uygun ve aradığı özelliklere sahip bir konut mutlaka vardır. Birtep web sitesi üzerinde bulunan ve aranan şartlara uyan konutu insanların gidip görme fırsatı var. Anlaşma sağlandıktan sonra yapılan ve imzalanan sözleşmenin ardından alıcıya konutun teslimi hemen yapılır. Anlaşma öncesi Birtep tarafından daha önce anlaşması olan tasarruf kurumu seçilen gruptaki kişi sayısına göre taksit miktarını belirler.

 

Hemen Tapu Devri

Projenin açılması ile birlikte tasarruf kurumu ile oluşturulan takvime göre ödemeler başlar. Satış vaadi sözleşmesi imzalanır ve anlaşmalı tasarruf kurumunun yöntemleri ile teslimat süresi baz alınarak tapu devri alıcıya gerçekleştirilir. Taksit ödemelerini geciktiren ya da ödeyemeyen alıcılar, TÜİK tarafından açıklanan aylık TÜFE oranında gecikme bedeli öder. Konut teslim edildikten sonra 3 ay üst üste alıcı taksitleri ödemezse o halde yasal işlem süreci başlatılır. Proje bedelinin yüzde 10’u peşinat olarak verilir.

https://www.birtep.com/birtepi-taniyalim/

https://www.birtep.com/birtep-is-modeli/

https://www.birtep.com/nasil-kullanilir/

Recep YAZGANRecep YAZGAN