Güncel
Giriş Tarihi : 25-03-2020 13:20   Güncelleme : 25-03-2020 13:20

Canik Belediyesi evinde kal, hediyeni al!

Canik Belediyesi, Koronavirüs salgınından korunmak için evinde salgın ile mücadele eden vatandaşlar için "Evde Kal, Kitabını al" kampanyasının ardından şimdide öğrencilere yönelik "Evde Kal, Hediyeni Al" kampanyasıyla "Evinde Kal Türkiye" çağrısına destek vermeye devam ediyor..

Canik Belediyesi evinde kal, hediyeni al!

Her hafta bir konu belirleyip, belirlenen konuyla ilgili foto ve videoları twitter'da #evdekalhediyenialCanik etiketiyle paylaşan öğrenciler Canik Belediyesi tarafından sürpriz hediyelerle ödüllendirilecek.

"Kampanyamıza katılım sağlayın ödüllerinizi alın"

Bu haftanın konusunu "EBA" olarak belirlediklerini belirten Başkan Sandıkçı yaptığı açıklamada öğrencilere seslenerek, "Sevgili öğrenciler 24.25.26.27 Mart tarihleri arasında Milli Eğitim Bakanlığı'mızın uygulamaya koyduğu EBA TV ile ders çalışma foto ve videolarınızı #evdekalhediyenialCanik etiketiyle Twitter hesabınızdan paylaşırsanız sürpriz hediyelerinizi bizzat sizlere ulaştıracağız" diyerek öğrencilerin derslerini aksatmadan takip etmelerine, evlerinde sağlıklı kalmalarına destek vermek istediklerini belirtti.

"Sizlerin sağlığı herşeyden önemli"

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı yeni uygulamaya koydukları "Evde Kal, Hediyeni Al" proje kapsamında başlattıkları kampanya ile ilgili yaptığı açıklamada "Sevgili öğrenciler sizlerin eğitimi hem sizin hem ülkemizin geleceği için çok çok önemli. Yarınlarımızın geleceği siz gençlerin eğitimlerinden geri kalmasını asla arzu etmiyoruz. Gelecekte ülkemizi sizlere emanet edeceğiz. Ülkemizi yönetecek siyasetciler, bilim insanları, Cumhurbaşkanları, bakanlar, belediye başkanları, öğretmenler sizlerin arasından çıkacak. Tüm dünyayı etkisi altına alan bu salgın hastalığın sona bulacağı güne kadar Milli Eğitim Bakanlığı'mızın siz öğrencilerimiz için hazırladığı uzaktan eğitim programını TRT EBA TV üzerinden aksatmadan takip etmelisiniz. Uzaktan Eğitim (EBA) okulda aldığınız eğitimin bire bir karşılığı olmasada sizlerin okullarınızdan ayrı kaldığınız süreçte derslerinizden kopmamanıza yardımcı olacaktır. Okullarınıza döndüğünüzde Uzaktan Eğitim sayesinde aldığınız bilgilerle bir boşluğa düşmekten, derslerinizde geri kalmaktan kurtulmuş olacaksınız" diyerek öğrencilere uyarılarda bulundu"

"Bu süreç de çoçuklarımızın yanında olalım, ihmal etmeyelim"

Anne ve babalara da uyarılarda bulunan Başkan Sandıkçı, Anne babaların Uzaktan Eğitim sürecinde çocuklarının derslerini düzenli takip etsinler, evlerinin en uygun odasını onların eğitimleri için ayırarak, sessiz bir ortamda derslerini dinlemelerine yardımcı olsunlar diyerek, gençliğimizin geleceği için, ülkemizin geleceği için, sağlıklı yaşam için evimizde kalalım öğrencilerimize de destek olalım diyerek anne-balalara da uyarılarda bulundu.

adminadmin