Samsun Haber
Giriş Tarihi : 10-05-2022 10:36   Güncelleme : 10-05-2022 10:36

Canik’te İletişim Semineri

Canik Belediyesi, “İletişim ve Etkileşim” konulu söyleşi programı düzenliyor

Canik’te İletişim Semineri

Mayıs ayı etkinliklerine yoğun şekilde devam eden Canik Belediyesi, “İletişim ve Etkileşim” başlığı altında bir söyleşi programı düzenliyor. Dijital medya ve sanal alemin konu edildiği program 13 Mayıs Cuma günü saat 20.00’de Sezai Karakoç Canik Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Gazeteci Yazar Ersin Çelik’in ve Dijital İçerik Üreticisi Âdem Metan’ın hazırlayıp sunduğu söyleşi programında özellikle genç kuşağı yakından ilgilendiren yapay zekâ, metaverse, dijital medya gibi pek çok güncel konu ele alınacak.

“Gençleri dijital dünya hakkında bilinçlendirmek istedik”

Dijitalleşmeyle birlikte değişim gösteren iletişim enstrümanlarıyla insanlar arasındaki etkileşimin farklı boyutlar kazandığına dikkat çeken Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, “Değişen ve gelişen günümüz dünyasında, dijitalleşmeyle birlikte iletişimde de önemli yenilikler yaşanmaktadır. Her geçen gün süratle değişerek farklı boyutlarıyla karşımıza çıkan ‘dijital dünya’ öğeleri özellikle genç kuşağı kolayca etkisi altına almaktadır. Amacımız gençleri dijital ortamların fayda ve zararları konusunda bilinçlendirerek onların bu konudaki farkındalıklarını artırmaktır” dedi.

Canik’te mayıs ayı dolu dolu geçiyor

Canik Belediyesi, mayısta düzenlenecek kültür, sanat, spor ve eğitim programlarıyla ilçe halkının dopdolu bir ay geçirmesi için tüm hazırlıklarını tamamladı. Canik Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenecek tiyatro, seminer, konser, geziler, gençlik koşusu, fuar ve tanıtım günleri gibi pek çok etkinlik programı mayıs ayı boyunca devam edecek. Canik Belediyesi’nin etkinlik takviminin mayıs ayında da oldukça yoğun geçeceğini belirten Başkan İbrahim Sandıkçı, tüm ilçe halkını bu coşkuya ortak olma adına programlara katılmaya davet etti.

Canik Belediyesi tarafından düzenlenecek kültür, sanat, spor ve eğitim programlarının gençler ve çocuklarla birlikte her yaştan vatandaşa hitap edecek şekilde gelecek aylarda da yoğun şekilde devam edeceği belirtildi.

Recep YAZGANRecep YAZGAN