Spor
Giriş Tarihi : 22-04-2015 14:00   Güncelleme : 22-04-2015 14:00

Çorum Belediyespor'da Recep Berk Elitez ile yollar ayrıldı

ÇORUM (AA) - Spor Toto 3

Çorum Belediyespor'da Recep Berk Elitez ile yollar ayrıldı

ÇORUM (AA) - Spor Toto 3. Lig 1. Grup takımlarından Çorum Belediyespor'da, devre arasında kiralık olarak transfer edilen Recep Berk Elitez'in disiplinsiz davranışları nedeniyle takımdan gönderildiği bildirildi.

Kulüp Basın Sözcüsü Mustafa Özbayram, yaptığı yazılı açıklamada, geçen hafta sonu deplasmanda 2-1 kazandıkları Batman Petrolspor maçının son bölümlerinde oyuna dahil olan forvet oyuncusu Recep Berk Elitez'in, hem oyuna girerken hem de maçtan sonra kendisine ve kulübe yakışmayan bir tavır sergilediğini belirtti.

Recep Berk Elitez'in maçtan sonra kafileden ayrılarak İstanbul'a gittiğini kaydeden Özbayram, "Futbolcunun sergilediği tutum ve davranış ne kendisine ne de kulübümüze yakışmamıştır. Yönetim kurulu olarak teknik heyetimizin de raporu doğrultusunda kendisiyle yollarımızı ayırmaya karar verdik. Recep Berk Elitez'in bugünden itibaren kulübümüzle ilişiği kesilmiştir" ifadelerini kullandı.

Ligin devre arasında aynı grupta mücadele eden Tuzlaspor’dan kiralık olarak transfer edilen Recep Berk Elitez, kırmızı-siyahlı ekipin 9 maçında forma giymiş ve 1 gol atmıştı.

adminadmin