Genel
Giriş Tarihi : 29-09-2020 13:15   Güncelleme : 29-09-2020 13:15

Destekevim Nasıl Ev Sahibi Yapıyor?

Destekevim nasıl ev sahibi yapıyor; Finansal destek ailesi olarak hayal ettiğiniz ev için size özel ödeme planları oluşturmaktadır. Taksitle ev alma fırsatı sunmakta olan Destek ailesi, çekilişli yöntem, sabit ödeme yöntemi ve konut endeksi yöntemini kullanarak kısa zamanda ev sahibi olmanıza destek olacaktır. Hem hayallerinizi gerçekleştiren, hem de bütçenizi sarsmayan projeler sunar.

Destekevim Nasıl Ev Sahibi Yapıyor?

Destekevim Faizsiz Ve Peşinatsız Fırsatlar

Destekevim nasıl ev sahibi yapıyor; faizsiz ve peşinatsız fırsatlar sunarak, noter huzurunda anahtar teslimi yapacaktır. Öncellikle konut kredisi almanıza gerek kalmadan kısa zamanda ev sahibi olmanızı sağlayacak olan Destek ailesi, peşinat ödemenize de gerek kalmadan çekilişli yöntem, sabit yöntem ve konut değer artışı yöntemiyle ev almanızı sağlar.

Vade farkı olmadan, faiz ve ek masraflarla uğraşmadan anında ev almanızı sağlayacak olan yeni ödeme planlamasıyla, kendi taksitleriniz de kendiniz ayarlayabilir, evinizi Türkiye’nin birçok yerinden seçme imkanı da bulabilirsiniz. Hayalinizdeki eve sahip olmak için tek yapmanız gereken finansal destek ailesine güvenmek olacaktır.

 

Destekevim Ailesiyle Dosya Masrafsız Seçenekler

Destekevim nasıl ev sahibi yapıyor; konut kredisi alarak hem dosya masrafı öder hem de aylık faiz bedelleriyle alacağınız evin çok daha fazlasını ödemek zorunda kalırsınız. Son zamanlarda size öze konutları, kolay ödeme yöntemleriyle sunmakta olan Destek ailesi, sürpriz masraflar olmadan, ek masrafsız, dosya masrafsız ve faizsiz seçenekler sunacaktır.

Aylık geliriniz üzerinden alacağınız konutları, istediğiniz şehirden seçer, dilerseniz peşinat öder dilerseniz ödemeden de konut sahibi olma imkanlarından yararlanabilirsiniz. Evinizi kısa zamanda teslim alabileceğiniz özel kampanyalarla, vade farksız, peşinatsız, faizsiz ve gecikme faizsiz seçeneklerden anında yararlanabilirsiniz.

 

Destekevim Ev Sahibi Olmak İsteyenlere Özel

Ev sahibi olmak isteyenlere özel Destekevim kampanyaları sunulmaktadır. Faizsiz, kredisiz ve ek masrafsız seçeneklerle herkesin hayali olan evi almasına imkan verilir. Özel seçenekler sunarak, sabit planlı yöntemle evinizi taksitle kira öder gibi alabilirsiniz. Konut değer artışı ve çekiliş yöntemi için destek ailesine form doldurarak kısa zamanda danışmanlarla görüşebilir ve hayallerinizi gerçekleştirecek eve sahip olabilirsiniz.

https://www.destekevim.com/

https://www.destekevim.com/faizsiz-ev-nasil-alabilirim/

https://www.destekevim.com/pesinatsiz-ev-nasil-alabilirim/

Recep YAZGANRecep YAZGAN