Genel
Giriş Tarihi : 23-05-2018 09:17   Güncelleme : 23-05-2018 09:17

Doğuş Ivf Tüp Bebek Kliniği

Tüp tedavisinin sadece kadında ki sorunlarda kullanıldığı düşünülüyorsa eğer, bu tamamı ile yanlıştır.

Doğuş Ivf Tüp Bebek Kliniği

 Haberimiz ile birlikte, tüp bebek yöntemi sayesinde gelen bir çok farklı tedaviyi de öğrenecek ve sizde çocuk sahibi olabileceksiniz. Öyle ki hem kadında ve hem de erkekte dahi sorun varsa eğer, genede çocuk sahibi olabiliyorlar. Öncelikli olarak bunun nasıl olacağını merak ediyorsanız eğer, Kıbrıs tüp bebek merkezi ile mümkün olduğunu söyleyebiliriz. Çünkü bu merkezde kadın hastalıklarının oldukça ileri seviyede tedavilerinin mümkün olması ile birlikte, ayrıca embriyo donasyonu ya da yumurta naklide yapılıyor. Durum böyle olunca da çocuk sahibi olmak, artık hayal değil, tam anlamı ile sizin gerçeğiniz oluyor ve istediğiniz gibi çocuğunuza sahip olabiliyorsunuz. Bu yöntemler için öncelikli olarak yumurta bağışlayıcı kadın ve sperm bağışlayıcı erkek olması gerektiği için, bunları da Kıbrıs'ta temin edebiliyorsunuz. Tabii ki dünyanın her yerinde bulunan merkezler ile bağlantılı oldukları için, size uygun donörlerin bulunması ile birlikte, gerekli tedavileri olabiliyor ve çocuğunuzu dünyaya getirebiliyorsunuz. Kıbrıs tüp bebek tedavisi ile ilgili sürece dair bütün bilgileri edinebileceğiniz bu: http://www.dogustupbebek.com/kibris-tup-bebek-merkezi linki mutlaka tıklamalısınız.

Tüp Bebek Tedavisi Nedir ? 

Öncelikli olarak bu işlemlerin tamamı tüp bebek yöntemi ile ortaya çıkmıştır. Yani 40 yıl öncesinde, yumurta nakli ya da sperm donasyonu diye bir şey duymamışken, bugün dünya genelinde sorunu olan çiftlerin bunları istedikleri gibi öğrenebildiklerini görebiliyoruz. Tüp bebek yönteminin ortaya çıkması ise, rahim kanalları kapalı olan bir kadının, alınan yumurtaları ile erkekten alınan spermin, dış ortamda döllenmesi ve ardından döllenmenin oluşması ile birlikte, yeniden kadın rahmine yerleştirilmesi ile ortaya çıkmıştır. İnanç bakımından da her hangi bir sorun olmayan bu yöntem, yıllar içerisinde tüm dünyada yaygınlaşmış ve hastanelerde de yapılmaya başlanmıştır. Kıbrıs tüp bebek merkezi ise bunların ötesinde tedavileri de sunuyor olmasından dolayı, daha fazla ilgi çekici olmaktadır. Uygulanan tedaviler sayesinde gerekli döllenmenin oluşması ile birlikte, anne rahmine yerleştirerek, ceninin büyümesi sağlanmaktadır. 

Kıbrıs Doğuş Tüp Bebek Hastanesi

Doğal yollar ile hamile kalamıyorsanız eğer, sizde tüp bebek tedavisini tercih edenlerden olabilirsiniz. Erkeğin sorunlarında yani spermlerinin yetersiz olması durumunda ilaçlar ve beslenme düzeni ile spermlerin yeterli sayıya ulaşması sağlanırken, kadınlarda bu durum sadece rahim kanalının tıkalı olması durumunda uygulanmaktadır. Kıbrıs tüp bebek kliniklerinin tüm bu testleri yaparak, uygun tedaviyi belirlemesi ile birlikte, bunu hastalarına uygulayarak, kısa sürede sonuç alıp, kadının gebe kalmasını sağlıyor. Gelişmiş olan tıbbın mucizelerini de böylelikle yaşayarak, uzman cerrahlar ile sorunlarınızı aşıyorsunuz. Kıbrıs tüp bebek merkezi nasıl bir tedavi haritası izliyor öğrenmek için Doğuş Tüp Bebek Merkezi ile iletişime geçerek detaylı bir şekilde bilgi alabilirsiniz. 

Tüp Bebekte Cinsiyet Seçimi

Normal tüp bebek yönteminde çiftlerin her ikisinden de donasyon alınarak tedavi yapılıyor. Ancak sorun erkeğin kısır olması ise eğer, mecburu olarak embriyo donasyonu yapılıyor. Yani farklı spermler kullanılıyor ve döllenme sağlanıyor. Bu yöntem sayesinde ortaya çıkan bir başka durum ise bebeğin cinsiyetini belirlemek oluyor. Çünkü bebeğin cinsiyetini erkek belirlediği için ve spermlerin de farklı kişiden alınıyor olması, alınan spermin durumuna göre cinsiyetini seçmenize de imkan sunuyor. Bu uygulama Türkiye'de ve Avrupa ülkelerinde yasak olsa da Kıbrıs'ta bir çok kişinin cinsiyet seçimi yaptırdığını söyleyebiliriz. Bu sadece hiç çocuğu olmayanlar için değil, sürekli kız ya da erkek çocuğu olanların farklı cinsten çocuk sahibi olmak için de bu yöntemi tercih ettiklerini söyleyebiliriz. Doğuş Tüp Bebek Merkezi sayesinde çocuk sahibi olmayan çiftlerin çocuk sahibi olmaları ve çocuklarının cinsiyetini de belirlemeleri mümkün olmaktadır. Cinsiyet seçimi uygulamasının şartlarını öğrenmek isteyen okurlarımız buraya tıklayabilirler.

Tüp Bebek Tedavileri

İnternet siteleri üzerinden zaten bu konuların tamamının detayına ulaşabileceğiniz gibi, ayrıca video olarak da yapılan yöntemleri izleyebiliyorsunuz. Tabii ki bunlar animasyon görüntüsü olsa da, tam olarak yapılan tedavinin nasıl olduğunu öğrenebilirsiniz. Yumurta nakli ya da embriyo donasyonu özel istekler arasında yer almakla birlikte, Kıbrıs tüp bebek merkezi özellikle tüp bebek tedavisinde oldukça ciddi başarı oranlarına sahip durumda. Durum böyle olunca da bir çok kişi için Kıbrıs'ta bulunan Doğuş İVF tedavi olmak ve çocuk sahibi olmak için en ideal merkezler haline geliyor ve çocuğunuzun her türlü gerekli tedbirler ile birlikte hamileliğinizi yaşıyorsunuz. 

Kıbrıs Doğuş IVF

Kadınlarda ki rahim kanallarının kapalı olması ve buralara spermlerin ulaşmamasından dolayı yapılacak olan tedavilerde %95'e yakın başarı oranlarına sahip olması ve ayrıca bu tedavi sürecinde, Kıbrıs'ta tatil yapma şansına da sahip olacağınız için, sizinde tercihiniz klinik olabilir. 

adminadmin