Genel
Giriş Tarihi : 24-02-2021 12:27   Güncelleme : 24-02-2021 12:27

Duralit

Mobilya üretiminde marangozlukta kullanılan atıkların (talaş) sıkıştırılmasıyla oluşan bir tür kontrplağa benzer pürüzsüz ince tahtadır. Kalınlıkları kullanım alanlarına göre değişir. Sağlıklıdır.

Duralit

Duralit yumuşak ve pürüzsüz bir yüzeye sahiptir. Hijyenik ve kolay temizlenir, yangına karşı geç tutuşurluğu vardır. Duralit dayanıklıdır ve kimyasal madde içermez. İçeriğinde hiçbir katkı maddesi kullanılmaz. Farklı ebatlar ve kalınlıklara sahiptir. Bu nedenle artıkları olmaz. 

 

Duralit Nerelerde Kullanılır?

Sağlamlığı ve kolay temizlenmesi, sağlıklı olması nedeniyle çok tercih edilen bir tahtadır. Fuar standartlarında, prefabrik ev yapımlarında, reklam panolarında, kapı imalatında sandalye arkası yapımında,  tren vagonları yapımında, çekmece içlerinde, asma tavan yapımında, mobilya arka panellerinde, raf yapımında, duvar kaplamalarında, beyaz eşya yapımında kapak malzemesinde, gemi ve deniz taşıtlarının dekorlarında kullanılır. Görüldüğü gibi hayatımızın hemen her alanında kullanılan bu ürün çevre dostu ve geri dönüşümü olması nedeniyle sıkça tercih edilmektedir.  Çok kullanışlı olması nedeniyle imalatı gün geçtikçe artmaktadır. Eğer projelerinizde kullanmak için bir duralit arayışı içinde iseniz https://www.guvensanat.com/duralit linkine bakmanızı öneririz.

Recep YAZGANRecep YAZGAN