Samsun Haber
Giriş Tarihi : 21-08-2019 09:11   Güncelleme : 21-08-2019 09:11

Eski Başkan Yusuf Ziya Yılmaz, Yeni Başkan Mustafa Demir’e Cevap verecek mi!

Eski Başkan Yusuf Ziya Yılmaz, Yeni Başkan Mustafa Demir’e Cevap verecek mi!

Geçen Cuma günü Samsun İstiklal Caddesi’nde esnafla kahvaltıda buluşan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, “Otopark sorununu çözene kadar belli bir planlama dahilinde caddeyi geçici bir süre trafiğe açmayı düşünüyoruz” ifadelerini kullandı.

Demir’in Çiftlik Caddesini trafiğe açacağım müjdesi esnaf tarafından sevinçle karşılandı.

Mustafa Demir, İstiklal Caddesi esnafıyla yaptığı kahvaltıda İstiklal Caddesinin mevcut halinin eski Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’ın eseri olduğunu belirterek, “Bu yol eski Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz döneminde trafiğe kapatıldı. Binalar tek tip haline onun döneminde getirildi. Bu binaların dış cephesi kaç defa döküldü. Dökülen dış cephe kaplama için icralık olan esnaf ve vatandaşlarımız oldu. Sonrasında Belediyenin kasasından bu cephe kaplamasını tekrar yaptırdı. Ona neden zamanında sitem etmediniz, neden trafiğe kapatılırken sesinizi çıkartmadınız. Şimdi bana sitem ediyorsunuz. Biz sizin sorunlarınızı çözmek için buradayız. Ve sizin ne istediğiniz bizim için önemli’ dedi.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’in sözlerine Samsun Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’ın cevap verip vermeyeceği merak ediliyor.

adminadmin