Güncel
Giriş Tarihi : 14-10-2015 21:37   Güncelleme : 14-10-2015 21:37

Eskişehirspor, Kartal İle Hırslandı

Eskişehirspor’un Kaptanı Sezgin Coşkun, Teknik Direktör İsmail Kartal ile birlikte kazanma hırsıyla bulundukları durumdan kurtulacaklarını söyledi

Eskişehirspor, Kartal İle Hırslandı
Eskişehirspor’un Kaptanı Sezgin Coşkun, Teknik Direktör İsmail Kartal ile birlikte kazanma hırsıyla bulundukları durumdan kurtulacaklarını söyledi.
Vali Hanefi Demirkol Tesislerinde Pazar günü Spor Toto Süper Lig’in 8’inci haftasında deplasmanda Akhisar Belediye Gençlik ve Spor ile karşılama için çalışmalarını sürdüren Eskişehirspor’da tek hedef galibiyet. Antrenman öncesinde tribün liderleri ve taraftar İsmail Kartal’a çiçek vererek başarılar diledi.
“HATALARIMIZI DÜZELTMEK İSTİYORUZ”
Coşkun, milli takım maçlarından dolayı verilen arayı iyi değerlendirdiklerini söyledi. İlk 7 hafta alınan sonuçların iç açıcı olmadığına dikkat çeken Kaptan Coşkun, “Ligde ki sıralamamızda belli zaten. Bu süreç içinde düzeltmeye çalıştığımız işler oldu. Hatalarımız bu haftadan sonra hoca değişikliğiyle birlikte düzeltmek istiyoruz. Hoca değişiklikleri genellikle olumlu yansıyor. Burada da olumlu yansıyacağını düşünüyorum. İsmail hocanın kariyeri teknik direktörlüğü belli zaten. Hoca geldiğin andan itibaren kazanma hırsını bize yansıtmaya başladı. Bu hırsla birlikte içinde bulunduğumuz durumu tersine çevirebileceğimizi bize inandırmaya başladı. İnşallah Akhisar maçıyla bu kötü gidişata bir son verip önümüzde ki zorlu maçlar öncesinde hem motivasyon hemde güven açısında önemli puanlar almayı düşünüyoruz” diye konuştu.
“TARAFTAR DESTEK VERSİN”
Takımın yükselişe geçmesi için taraftarın destek vermesi gerektiğini belirten Coşkun, sözlerine şöyle devam etti:
“Taraftarımız bizi desteklesin. Burada bir Eskişehirspor var. Zor günlerinde birbirimize desteği göstermeliyiz. Herkes taşın altına elini koymalıdır. Bunu da yapacak güçteyiz. Yapacak potansiyelimiz var. Taraftarımız her türlü desteklerini gösteriyorlar. Taraftarlarımız bize destek vermeye devam etsinler. İnşallah en kısa zamanda toplayacağız.”
adminadmin