Samsun Haber
Giriş Tarihi : 07-08-2020 14:29   Güncelleme : 07-08-2020 14:29

Gelecek Partisi Samsun’da Görücüye Çıktı!

Yönetim kurulunu belirleyerek Samsun’da teşkilatlanan Gelecek Partisi samsun İl Başkanlığı Samsun’da bir toplantı tertip etti.

Gelecek Partisi Samsun’da Görücüye Çıktı!

Toplantının açılış konuşmasını yapan Gelecek Partisi Samsun İl Başkanı Mustafa Yeşilyurt, Ak Parti’nin ekonomik yönetimini eleştirerek başladığı konuşmasında, lokal çözümlerle ekonominin idare edilmeye çalışıldığını kaydederek, "Sorunlar pansuman yapılarak kısa vadede çözülmeye çalışılıyor. Planlama yok. Her şey göz boyamaya yönelik” diye konuştu.

SAMSUN KAN KAYBEDİYOR

Parti üyelerinin siyaset ve ekonomi ile ilgili sorularının yanıtlandığı toplantıda,  Samsun'un meseleleri de konuşuldu.

Samsun'un hak ettiği noktada olmadığının altını çizen Gelecek Partisi Kurucu İl Başkanı Mustafa Yeşilyurt, "Samsun, birçok alanda ulaşım ağı ve coğrafyası açısından Türkiye'nin ilk üç şehrinden biri olacak kapasite olmasına rağmen, şu anda 30. sıraların daha da altında. Bu Samsun için çok acı bir tablodur. Şehrin sorunlarına bütüncül bir yaklaşımla bakılmadığından dolayı şehrin kalkınması ve gelişmesi mümkün olmuyor. Alınan lokal tedbirlerle şehrin gelişmesi mümkün değil. Yapacağımız çalışmalarla Samsun'u hak ettiği noktaya getirme mecburiyetinde olduğumuza inanıyorum" dedi.

TÜRKİYE'NİN KARANLIĞA DOĞRU SÜRÜKLENİYOR

Siyasetin tekelleşme gösterdiğini belirten Gelecek Partisi Dış Politika Başkanı Kani Torun yaptığı konuşmada, Türkiye'nin ciddi sorunlarının olduğunu belirterek, “Ekonomi çok kötü durumda. Kurumların yok edildiği, Türkiye'nin karanlığa doğru sürüklendiği bir ortamda Türkiye'nin her noktasına mesajımızı ulaştırmak bizim boynumuzun borcudur. Samsun'da çok güçlü il ve ilçe teşkilatlarıyla, en kısa zamanda kongremizi de yaparak daha ileri bir düzeye mesajımızı ileteceğiz" dedi.

YATIRIMLARI TEŞVİK EDECEĞİZ

Gelecek Partisi Hazine ve Maliye Politikaları Başkanı Serkan Özcan ise, milletin kendilerine umut ile baktığını ve Türkiye’nin her yerinde ilgi ve sevgi seliyle karşılaştıklarını kaydetti.

Özcan şöyle konuştu, " Türkiye'nin sorunlarını ve çözüm önerilerini biliyoruz. 153 kişi bir cesaret örneği göstererek partiyi kurdu. Çözüm önerimiz olmayan hiçbir konuda eleştiride bulunmuyoruz. Gelir adaletsizliğini ve yolsuzluğu ortadan kaldırmayı hedefliyoruz. Yatırımları teşvik edecek bir model üzerinden Türkiye’nin ekonomik problemlerini çözmeyi esas alıyoruz” diye konuştu.

Gelecek Partisi Samsun İl Başkanlığı'nın düzenlediği 'Gelecek Ekonomi Modeli Genel Siyasi Değerlendirme ve Dış Politika' toplantısına Gelecek Partisi Kurucular Kurulu Üyesi ve Samsun İl Başkanı Mustafa Yeşilyurt, Gelecek Partisi Dış Politika Başkanı Kani Torun, Gelecek Partisi Hanize ve Maliye Politikaları Başkanı Serkan Özcan, Başkan Yardımcısı Kerim Rota, Gelecek Partisi Yönetim Kurulu Üyeleri Nuray Sarıoğlu, Mehmet Kuğu ve partililer katıldı.

Recep YAZGANRecep YAZGAN