Güncel
Giriş Tarihi : 17-05-2015 16:00   Güncelleme : 17-05-2015 16:00

Genel seçime doğru

TRABZON (AA) - AK Parti Trabzon milletvekili adayı Ayşe Sula Köseoğlu, "Ben herkesin ulaşabileceği bir milletvekili profili çizmek istiyorum" dedi

Genel seçime doğru

TRABZON (AA) - AK Parti Trabzon milletvekili adayı Ayşe Sula Köseoğlu, "Ben herkesin ulaşabileceği bir milletvekili profili çizmek istiyorum" dedi.

Köseoğlu, kent merkezindeki bir restoranda düzenlenen "Sosyal Medya Buluşması"nda yaptığı konuşmada, sosyal medyanın ciddi bir güç haline geldiğini belirterek, bu sayede binlerce arkadaşı olduğunu söyledi.

Sosyal medyayı sürekli olarak toplum yararına kullanma gayreti içerisinde olduğunu anlatan Köseoğlu, şöyle devam etti:

"Ben herkesin ulaşabileceği bir milletvekili profili çizmek istiyorum. Sizin için sizlerle beraber siyaset yapma arzusundayım. Ciddi anlamda takipçimiz ve arkadaşımız var. Siyasi anlamda yaptığımız her artıyı paylaşımlarınızla, yorumlarınızla desteklediniz. Bu benim için de bir anlamda iç denetim mekanizması oldu. Eleştiren bakış açılarınız oldu. Buna da büyük değer veriyorum. Çünkü eleştiri ilerlemenin ön koşuludur. Dolayısıyla yapıcı eleştiri yapan dostlarıma da minnettarım. Herkes sosyal medyayı siyasetin bir aracı gibi kullanıyordu ama ben siyasi bir kimlik rolüne bürünmeden önce de sosyal medyanın iletişimde en güçlü alanlardan biri olduğunu biliyordum. Bu alanı sizlerle çok iyi kullandığıma inanıyorum."

 

adminadmin