Güncel
Giriş Tarihi : 11-05-2015 15:30   Güncelleme : 11-05-2015 15:30

Genel seçimlere doğru

TRABZON (AA) - AK Parti Trabzon Milletvekili adayı Adnan Günnar, "AK Parti'nin yeni anayasa, başkanlık sistemi ve çözüm süreci gibi Türkiye'nin önünü açacak projeler için büyük bir çoğunlukla iktidara gelmesi gerekiyor" dedi

Genel seçimlere doğru

TRABZON (AA) - AK Parti Trabzon Milletvekili adayı Adnan Günnar, "AK Parti'nin yeni anayasa, başkanlık sistemi ve çözüm süreci gibi Türkiye'nin önünü açacak projeler için büyük bir çoğunlukla iktidara gelmesi gerekiyor" dedi.

Günnar, seçim çalışmaları kapsamında partisinin Akçabaat ilçe teşkilatında mahalle başkanlarıyla bir araya geldi.

Partililerle bir süre sohbet eden Günnar, burada yaptığı konuşmada, AK Parti hükümetinin Cumhuriyet tarihinin gelmiş geçmiş en başarılı hükümeti olduğunu söyledi.

Günnar, AK Parti'nin yeni anayasa, başkanlık sistemi ve çözüm süreci gibi Türkiye'nin önünü açacak projeler için büyük bir çoğunlukla iktidara gelmesi gerektiğini ifade ederek, "Üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yapalım. İlçede yapılan çalışmalarla örnek bir teşkilatız. Önümüzde bir seçim var. Her mahallenin geçmiş seçimlerde aldığı oy oranını artırmamız gerekiyor. Bizler bu seçimde sizlerin gayreti ve üstün çalışmaları ile mahallelerimizde oylarımızı artırarak daha da başarılı olacağız" diye konuştu.

Her seçimin önemli olduğunu dile getiren Günnar, "7 Haziran seçimleri inanın daha da önemli. Teşkilat mensupları olarak mahalle mahalle, ev ev, bıkmadan, yorulmadan, hatırı sorulmadık insan, eli sıkılmadık kimse bırakmaksızın dolaşarak ülkemizin ve milletimizin geleceği için çok çalışacağız ve hedeflenen milletvekili sayısını inşallah meclise göndereceğiz" ifadesini kullandı.

adminadmin