Gündem
Giriş Tarihi : 25-04-2019 12:03   Güncelleme : 25-04-2019 12:03

Haber Medya Grubu Genel Müdürü Ali Yılmaz Ergen’den İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş’a Satır Arası Göndermeler!

Haber Gazetesi’nin Osman Kara yönetiminde İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş’ın aleyhine açık bir şekilde tavır ve cephe almış olmasını tamir ve tedavi etmek üzere, Haber Medya Grubu Genel Müdürü Ali Yılmaz Ergen bugün bir yazı kaleme aldı.

Haber Medya Grubu Genel Müdürü Ali Yılmaz Ergen’den İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş’a Satır Arası Göndermeler!

Yazısının başında Demirtaş’ın 2009 yılında adı sanı duyulmamış bir isimken kendisine ilk desteği davet edildiği toplantıya icabet ederek verdiğini hatırlatan Ergen, ‘NECATTİN DEMİRTAŞ’ başlıklı yazısında, o günleri, “O tarihlerde İHA'nın başındaydım. Bizim büronun tam karşısında Gold Otel vardı. Telefonum çaldı, arayan, otelin sahibi Nevzat Özenç beydi. O da Kavaklıydı, hem de çok iyi Kavaklı.

Beni bir gün sonra kahvaltıya davet etti.“Sekiz - on kişilik özel bir dost grubuyla kahvaltı yapacağız. Sizi de aramızda görmek istiyoruz. Mutlaka bekliyoruz.''dedi. Kırmadım gittim. Necattin Demirtaş'ı ilk defa o kahvaltıda tanımış, Nevzat bey ile Necattin beyin aynı köylü ve akraba olduklarını orada öğrenmiştim...” diye hatırlattıktan sonra,

“AK Parti’nin en güçlü olduğu dönemde, sahada öyle bir Kavaklılık ruhu estirildi ki, adı sanı bilinmeyen o Necaattin Demirtaş, seçimden zaferle çıktı ve ismini insanların hafızasına kazıttı” diye yazarak AK Parti’nin bugün güçsüz olduğunu bilinçaltına yerleştirmeye çalışıyor.

Yazısının devamında “İlkadım’da artık bir Necattin Demirtaş gerçeği var.” diye yazarak Osman Kara’nın İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş’a açtığı cephenin artık hükümsüzlüğünü üstü kapalı bir beyan eden Ergen, “Artık Osman Kara yok ben varım, Osman Kara senin aleyhine yayın yaptı ve gazete ile ilişkisi kesildi. Şimdi ben varım yeni dönem. Benimle iyi geçinirsen benim yani hepimizin başkanı olursun” demek istiyor.

Haber Medya Grubu Genel Müdürü Ali Yılmaz Ergen yazısının sonunda, 'Herkesin başkanıyım' sözüne sadık kaldığı, bazı başkanların ısrarla yaptıkları hataları yapmadığı sürece...” diyerek aba altında sopa göstermeyi de ihmal etmedi.    

adminadmin