Samsun Haber
Giriş Tarihi : 14-10-2016 10:36   Güncelleme : 14-10-2016 10:36

Hareketsiz Hayattan Kurtulmanın Yollarından Biri de Bisiklettir

Vali İbrahim Şahin, Atakum Belediyesi Yalı Kafe'de şehit yakınları için düzenlenen bisiklet dağıtım protokol imza törenine katıldı.

Hareketsiz Hayattan Kurtulmanın Yollarından Biri de Bisiklettir

Samsun Haber - Vali İbrahim Şahin, Sağlık Bakanlığı'nın ‘Türkiye Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat Programı’ kapsamında Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ile Samsun Halk Sağlığı Müdürlüğü arasında 240 bisikleti kapsayan protokol imza törenine katıldı.

İl Halk Sağlığı Müdürü Dr. Mustafa Kasapoğlu protokol imza töreni öncesi yaptığı konuşmasında, " Sağlık Bakanlığı olarak bizim bu bisikletleri dağıtım amacımız, fiziksel aktiviteyi sağlayabilmek, çocuklarımıza bir algı ve sürdürülebilir bir spor geleneği oluşturabilmektir.

Bu gün 240 bisikleti protokol kapsamında vereceğiz.

Hepinize hayırlı ve uğurlu olsun.”dedi.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Tekin Balcı yaptığı konuşmasında, “Bu gün Sağlık Bakanlığı tarafından geliştirilen proje kapsamında Halk Sağlığı Müdürlüğü ile yaptığımız protokol çerçevesinde gençlerimize, çocuklarımıza sağlıklı yaşam amacıyla, fiziksel aktivitelerini artırmak amacıyla bu bisikletleri dağıtacağız.

Gençlerimizi yetiştirirken temel amacımız onları topluma sağlıklı ve uyumlu bir birey olarak yerleştirmektir.” dedi.

Vali Şahin ise törende yaptığı konuşmasında, ’’Öncelikle şehitlerimizi bu anlamlı tören dolayısıyla rahmetle ve minnetle anıyoruz.

Allah mekanlarını cennet etsin.

Onların kendi yavruları bizim emanetimizdir. 

adminadmin