Samsun Haber
Giriş Tarihi : 25-01-2018 10:24   Güncelleme : 25-01-2018 10:24

İlkadım Belediyesi’nden Afrin’de mücadele eden Mehmetçiğe anlamlı hediye

Samsun İlkadım Belediyesi, Suriye’nin kuzeyi Afrin’de mücadele eden Mehmetçiğe moral ve motivasyon sağlamak için içerisinde Türk Bayrağı, Fındık ve Kuran-ı Kerim’den oluşan paketleri dualarla gönderdi.

İlkadım Belediyesi’nden Afrin’de mücadele eden Mehmetçiğe anlamlı hediye

Türkiye’nin her yerinde Afrin’deki Zeytin Dalı Harekatına destek çığ gibi büyüyor.

Önceki gün ilçedeki esnaflara ve iş yerlerine bayrak dağıtan İlkadım Belediyesi, sınır hattında güvenliği sağlamak için Suriye’nin kuzeyinde yuvalanan terör örgütlerine karşı devam eden Afrin Operasyonu Zeytindalı Harekatındaki askerlere moral ve motivasyon olması amacıyla çeşitli hazırlıklar yaptı.

TÜRKİYE HUZUR VE GÜVENLİĞİN TEMİNATI

Hudut güvenliğini ve bölgede istikrarı sağlamak için başlatılan Zeytin Dalı Harekatına katılan askerlerimize moral ve motivasyon sağlamak için belediye olarak özel bir takım hediyeler gönderdiklerini söyleyen İlkadım Belediyesi Başkan Vekili Hakan Akyüz, “ Afrin’ de, Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK), hudut güvenliği ve bölgede istikrarı sağlamak amacıyla başlatılan  Zeytin Dalı Harekatında Allah, ordumuzu muzaffer eylesin. Afrin'de teröristleri etkisiz hale getirmek, dost ve kardeş bölge halkına yapılan baskı ve zulümnden kurtarmak üzere yapılan bir harekattır.
Türkiye Cumhuriyeti'nin kendisine yönelik her türlü tehdidi bertaraf etmeye kararlı ve muktedir. Devletimizin meşru müdafaa hakkı olarak başlattığı Zeytin Dalı Harekatı'nın tek hedefi bölgeyi kana bulayan, mazlumlara zulmeden eden ve ülkemizi tehdit eden terör örgütleri ve teröristlere karşıdır" dedi.

ŞİİR VE DUALAR OKUNARAK GÖNDERİLDİ

İlkadım hizmet binası önünde toplanan belediye personeli Türk Silahlı Kuvvetlerine(TSK) bağlı Mehmetçiklerin katıldığı Zeytin Dalı Harekatına katılan Mehmetçiğe gönderilmek üzere hazırlanan paketleri okunan şiir ve yapılan dualarla uğurladı. 

adminadmin