Samsun Haber
Giriş Tarihi : 09-03-2019 08:59   Güncelleme : 09-03-2019 08:59

İlkadım Koşu Yolu Ve Hayat Parkuru Bugün Açılıyor

İlkadım Koşu Yolu Ve Hayat Parkuru Bugün Açılıyor

Cumhur İttifakı AK Parti Adayı İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Derebahçe Mahallesi Irmak Caddesi’nde halkın hizmetine sunulan İlkadım Koşu Yolu ve Hayat Parkuru’nun resmi açılış merasiminin Cumartesi Saat 13.30’da yapılacağını söyledi.

4 MAHALLEYİ KAPSAYAN HAYAT PARKURU

Tüm vatandaşları açılışa  davet eden Cumhur İttifakı AK Parti Adayı İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Derebahçe, Çay, Adalet ve Bahçelievler Mahallesi olarak 4 mahalleyi kapsayan İlkadım Koşu Yolu ve Hayat Parkuru'nun çevre mahallelerden insanları çekecek önemli bir yatırım olduğuna dikkat çekti.

SAMSUNLULARA NEFES ALDIRAN HİZMET

Samsunlulara şehir merkezinde gündelik hayatı sporla taçlandıran doğa, huzur ve sağlıklı hayat yeni bir hayat merkezini oluşturduklarını ifade eden Cumhur İttifakı AK Parti Adayı İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, “ Samsunlulara sosyal hayatı sporla taçlandıracak doğal bir yaşam alanı sunduk.  Her yaştan insanımıza yönelik hizmetlerin olduğu 20 dönümlük alan içerisinde Mert Irmağı boyunca planlanan projede 2,5 kilometrelik bisiklet ve yürüyüş yolu, akülü ve elektrikli engelli şarj istasyonları, basketbol ve voleybol sahası, oyun ve eğlence alanı, kafe ve dinlenme alanları, peyzaj ve çevre düzenleme çalışmaları ile yeni bir hayat alanı oluşturduk. Çocuk oyun alanlarında anne ve babaların en büyük endişelerinden olan güvenlik için de 24 saat güvenlik kamera sistemi hayata geçirildi. Doğal dokusunun peyzaj çalışmaları ile güzelleştirilmesinin yanı sıra tabi hayatın ön planda tutulduğu Koşu Yolu ve Hayat Parkuru gündüzleri şehrin stresinden kaçmak isteyenler için şehrin merkezinde yeni bir seçenek oldu.” diye konuştu.

adminadmin