Sağlık
Giriş Tarihi : 22-07-2020 17:08   Güncelleme : 22-07-2020 17:08

Kirpikleri Daha İyi Gösteren Kirpik Serumu

Kirpiğinize gerekli özeni ve bakımı kirpik serumu ile yapmanız mümkün.

Kirpikleri Daha İyi Gösteren Kirpik Serumu

Estetik bir görünüm için oldukça önemli olan kirpikler, hacimli ve uzun olması ile sizi daha çekici bir hale sokmaktadır. Güzellik açısında da oldukça önemli olan kirpiklerimiz, sadece estetik olarak değil göz sağlığı açısından da önemlidir. Gözlerimizi dış etkenlere karşı koruyan bu kıllar, bazı faktörler sonucu dökülebilmektedir. Hem güzellik hem de sağlık açısından olumsuz sorunlar yaratabilen bu dökülmeler, az miktarda olması durumunda normal olarak kabul edilebilir. Sağlıksız beslenme, troid, kemoterapi ve yaşlanma gibi faktörler sonucunda meydana gelen bu dökülmeler, günümüzde bazı modern ürünler ile çözüme kavuşturulabilmektedir.

Kirpik serumu ile kirpiğinizde meydana gelen tüm sorunlara çözüm bulabilirsiniz. Kirpikleri aşırı dökülenler, kaşıntı yaşayanlar ve kirpiği kısa olanlar bu ürün ile tanışabilirler. Kirpik serumu kök hücrelere etki ettiği için ilk etapta güçsüz olan kirpik kökünü onarır. Zayıf çıkan kirpikler bu sayede daha kalın ve hacimli çıkar. Kirpiğinin kısa olmasından muzdarip olanlar bu ürün ile daha uzun ve gösterişli kirpiklere kavuşabilirler.

Kirpik serumu ile kısa kalmış ve sönük duran kirpikleriniz artık daha ahenkli kıvrımlara ulaşacaktır. İçeriğinde doğal bitki özü bulunan bu ürün kirpik ucuna etki ederek onarımı bu alanda yapmaktadır. Böylece sorunu kökten çözmektedir. İçeriğinde kimyasal hiçbir karışıma yer vermeyen ürün sadece doğal pigmentlerini devreye sokar. Böylece ürünü ne kadar kullansanız da herhangi bir yan etki yaşamazsınız.

Kirpiğinize gerekli özeni ve bakımı kirpik serumu ile yapmanız mümkün. Bu ürünü kullanmanız durumunda dökülme sorununu ortadan kaldırabilir ayrıca daha sağlıklı ve daha güçlü kirpiklere sahip olabilirsiniz. Keratin, argan yağı, badem yağı ve jojoba yağı gibi bileşenleri bünyesinde barındıran bu eşsiz ürün, günde 2 defa bastırılarak sürülme yöntemiyle uygulanmalıdır.

Kirpik Serumunun Önemi

Kirpikler birçok nedenden ötürü yorulup güçsüz düşebilir. Kirpik serumu ile tüm kirpikleriniz daha canlı ve güçlü bir şekilde toparlanır. Bu ürünün uygulaması da oldukça kolaydır. İlk olarak ürünü kullanmadan önce kirpiğinizin temiz olmasına özen gösterin. Yani üzerinde her hangi bir kalıcı makyaj malzemesi kalmamasına özen gösterin. Ardından kirpik serumunu kirpiklerinize uygulayın.

Kirpik serumu kullanım aşamasındayken genelde başka ürünler kullanmamaya özen gösterin. Böylece daha iyi sonuçlara ulaşırsınız. Ayrıca kirpiğinizin tedavi süresinde makyajdan uzak durarak daha verimli sonuçlarla ulaşabilirsiniz.

Kaşlara Nasıl Uygulanır?

Öncelikle kaşlarınızın temiz olmasını sağlayın.

Daha sonra ürünü bir pamuk yardımı ile kaşınıza hafif dokunuşlarla uygulamanız mümkün. Ürünü çok aşırı sürmenize gerek yok. Yoğun bir ürün olduğu için küçük bir kısmı tüm alana yayılabilir. Bunu gece yatmadan önce tekrarlayabilir ve sabah uyandığınızda ürünü yüzünüzden temizleyebilirsiniz. Ürünün uzun bir süre kaşınızda kalması sağlık açısından iyi değildir.

Kaşların onarılması ve yeni kaş oluşumunun desteklenmesi için kaş serumu en az 1 ay kullanmalısınız. Kimi kişilerde bu etki kısa bir sürede görülürken kimisinde ise biraz daha uzun bir süreci kapsar. Kişiye göre değişkenlik gösterebilen sonuçlar, er yada geç daha sağlıklı kaşlara sahip olmanıza yardımcı olmaktadır.

adminadmin