Samsun Haber
Giriş Tarihi : 15-10-2021 10:35   Güncelleme : 15-10-2021 10:35

Kızılay ve Bafra Devlet Hastanesi İşbirliği ile Sevgi Bohçası

Türk Kızılay Bafra Şube Başkanı Ecz. Halim DEMİRCAN ve Yönetim Kurulu, Bafra devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Alaiddin DOMAÇ’ı ziyaret ederek Sevgi Bohçalarını teslim etti. Kızılay ve Bafra Devlet Hastanesi işbirliği ile yürütülecek olan sosyal sorumluluk projesi kapsamında ihtiyaç sahiplerinin yanında olmak hedeflendi.

Kızılay ve Bafra Devlet Hastanesi İşbirliği ile Sevgi Bohçası

Bafra Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Alaiddin DOMAÇ:  “daha önce görev yaptığım hastanelerde de bu tür sosyal sorumluluk projeleri yürüttük. Bafra Devlet Hastanesinde de bu sorumluluğu üstlenerek hizmete devam edeceğiz. Bu proje ile tedavileri devam eden hastalarımızdan ihtiyaç sahiplerine gerekli yardımlarda bulunmayı hedefliyoruz. Özellikle Acil Servise gelip yatışı yapılan veya uzun süre yatan hastaların zaman zaman birtakım ihtiyaçları doğabilmektedir. Tıbbi tedavilerin yanında bu tür ihtiyaçlarının da karşılanması bizlerin öncelikle toplum olarak sorumluluğumuzdur. Bizde bu sorumluluk bilinci ile hareket ederek Sevgi Bohçası projesiyle bizden desteğini esirgemeyen Türk Kızılay Bafra Şube Başkanı Ecz. Halim DEMİRCAN ve Yönetim Kuruluna teşekkür ederiz. Bafra Devlet Hastanesi olarak;  bu süreçte elimizden gelen desteği sağlayarak yardıma ihtiyacı olan hastalarımızın yanında olacağız.”dedi.

Türk Kızılay Bafra Şube Başkanı Ecz. Halim DEMİRCAN: “Türk Kızılayı olarak gerek afetlerde gerekse bu tür sosyal sorumluluk projelerinde desteğimizi sağlıyoruz ve sağlamaya da devam edeceğiz.  Yeni göreve başlayan Başhekim Uzm. Dr. Alaiddin DOMAÇ’a görevinde başarılar dileriz. Bafra devlet hastanesi ile işbirliği içerisinde yürüttüğümüz projeden mutluluk duymaktayız.” Sözleriyle cümlesini bitirdi.

 

 

 

Recep YAZGANRecep YAZGAN