Samsun Haber
Giriş Tarihi : 01-12-2021 14:30   Güncelleme : 01-12-2021 14:30

Kızılay’dan omü’ye teşekkür belgesi!

Türk Kızılay Samsun Şube Başkanı Ahmet Ali Bulut ve Yönetim Kurulu üyeleri, Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal’ı makamında ziyaret etti.

Kızılay’dan omü’ye teşekkür belgesi!

Ziyarette iki kurum arasındaki temas ve iş birliğinin çeşitlendirilmesi ve geliştirilmesi ele alınırken, Şube Başkanı Ahmet Ali Bulut, kan bağışı organizasyonlarında göstermiş olduğu çabalardan dolayı OMÜ’yü tebrik edip Kızılay Samsun Şube Başkanlığının teşekkür belgesini Rektör Ünal’a takdim etti.

Kızılay Samsun Şube Başkanı Bulut “OMÜ’nün desteği Samsun Kızılaya güç katıyor”

Görüşmede, Kızılay Samsun Şubesinin kentteki çalışmaları hakkında bilgi veren Şube Başkanı Ahmet Ali Bulut, OMÜ’nün desteğinin Samsun Kızılaya güç kattığını vurgulayarak Kurupelit Yerleşkesi’nde istikrarlı bir şekilde devam eden kan bağışı kampanyası başta olmak üzere hayata geçirilmesi planlanan faaliyetlere dair fikir ve önerilerini paylaştı.

Kan bağışı gibi hayat kurtaran organizasyonlarda OMÜ’nün verdiği destekten ötürü minnettar olduklarını belirten Şube Başkanı Bulut, bağışçı ve gönüllülere şükranlarını iletti.

Kızılayın, kurulduğu tarihten bu yana ülkemize ve tüm insanlığa çok büyük hizmet ve katkılarda bulunduğunu kaydeden Rektör Ünal ise OMÜ’nün bütün imkânlarıyla Kuruma olan desteğini sürdüreceğini belirtti.

Rektör Ünal “Kan bağışı bilincinin gelişmesi için daima inisiyatif alacağız”

Kan bağışının önemine işaret eden Rektör Ünal, Kızılay’ın kan temini ve tedarikinde Üniversite olarak aktif yer almaktan her zaman büyük bir mutluluk duyacaklarını ve bu uğurda kan bağışı bilincinin gelişmesi için daima inisiyatif alacaklarını dile getirdi.

Ziyaretin sonunda, Kızılay Samsun Şube Başkanı Bulut, OMÜ’nün kan bağışı konusundaki duyarlılığı ve katkıları için Rektör Ünal’a Kurumun plaketi ile teşekkür belgesini sundu.

 

Recep YAZGANRecep YAZGAN