Genel
Giriş Tarihi : 25-01-2021 07:48   Güncelleme : 25-01-2021 07:48

Midi Boy Elbise Modelleri

Midi boy elbise modelleri yaz kış hiç fark etmeden dolaplarda yerini alan kıyafetlerdir. Görünümüne önem veren bayanların giymekten asla vazgeçemedikleri bir ürün olan midi elbise modelleri görenlerin dikkatini çekecek şekilde tasarlanmaktadır.

Midi Boy Elbise Modelleri

Hem boylarının kısalığı nedeni ile hem de tasarımlarında ön plana çıkartılan detayları ile genellikle cesur kadınların tercih ettikleri elbise modelidir. Midi boy elbise modellerinde etek ya da göğüs kısmında derin dekolteler tasarlanır. Eteklerinde dikkat çekici dantel ya da fırfır gibi işlemler uygulanır.

 

Mevsime Göre Midi Boy Elbise

Midi boy elbise modelleri her mevsim kullanıma uygun olarak üretilmektedir. Kış mevsiminin soğuğunda sıcak tutucu kumaşlar tercih edilirler. Desen olarak genellikle ekoseli kumaş çeşitleri kullanılır. Kışlık midi elbiseler ile uzun çizmeler kombin oluşturma konusunda çok başarılı görülürler. Yaz mevsiminde ise tül gibi ince kumaşlar kullanılarak tasarımları yapılır. İnce olmasının yanında insanı terletmeyecek kumaş seçeneklerinin kullanılmasına özen gösterilir. Kendi stilinize en yakın olan midi elbise modelleri için https://www.roman.com.tr/midi-boy-elbise sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Recep YAZGANRecep YAZGAN