Güncel
Giriş Tarihi : 05-10-2021 17:00   Güncelleme : 19-10-2021 17:00

Milano Klinik: Saygın Estetik Ve Saç Ekim Merkezi

Estetik ve saç ekim uygulamaları, teknolojik cihazlarla gerçekleştirilen işlemlerdir.

Milano Klinik: Saygın Estetik Ve Saç Ekim Merkezi

 

 Birçok kişi, saç dökülme sorunu nedeniyle saç ekim hizmetlerinden yararlanmaktadır. Bunun yanı sıra çeşitli nedenlerden dolayı vücudunun çeşitli bölgelerinin istediği görünümden uzak olduğunu düşünen kişiler, estetik uygulamalara yönelmektedir.

Hem saç ekimi hem de estetik uygulamalar, dikkat isteyen işlemleri bünyesinde barındırır. Bu nedenle işlemlerin alanında deneyim sahibi ve uzman kişilerce yapılması son derece önemlidir. Bunun yanı sıra uygulamanın gerçekleştirileceği ortamın da belli kriterlere uygun olması gerekir. Cihaz ve ekipmanlar hijyenik olmalıdır.

Milanoklinik.com saç ekim ve estetik cerrahi uygulamalarda gelişmiş teknoloji ve ekipmanlar kullanmaktadır. İşlem öncesi hasta ile detaylı bir görüşme yapılmakta ve hastanın talepleri öğrenilmektedir. Daha sonra süreç planlaması yapılarak işlemlere başlanmaktadır.

Yenilikçi Saç Ekim Hizmeti

Saç ekim uygulamaları bünyesinde farklı uygulamaları da barındırmaktadır. Saç ekimi kategorisi altında Prp saç tedavisi, bıyık ekimi, sakal ekimi de yer almaktadır. Bu uygulamaların her biri, ilgili alanlardaki kıl yoğunluğunu arttırmayı amaçlar. Bu kapsamda teknolojik cihazlarla işlemler gerçekleştirilmektedir.

Hastaların talepleri, uygulamaların sınırlarını belirler. Bu nedenle uygulama öncesi hasta-uzman görüşmesi bir hayli önemlidir. Hastanın uygulamadan beklentisi ve bu beklentinin ne derece karşılanabilir olduğu belirlenmektedir. Karşılıklı onay alındıktan sonra işlemlere başlanmakta ve belirlenen adımlar dahilinde uygulama gerçekleştirilmektedir.

Gelişmiş Teknoloji ve Cihazlarla Gerçekleştirilen Estetik Uygulamalar

Estetik uygulamalar, vücudun çeşitli alanlarda estetik anlamda iyileşme sağlar. Bu noktada farklı uygulamaların estetik cerrahi kapsamına girdiği bilinmektedir. Estetik cerrahi noktasında ön plana çıkan uygulamalar şu şekildedir:

·         Karın Germe

·         Burun Estetiği

·         Popo Estetiği

·         Meme Büyütme

·         Karın Kası Estetiği

·         Jinekomasti

·         Yağ Aldırma

Estetik cerrahi, vücuda önemli müdahaleleri içerir. Bu nedenle estetik cerrahin belirlenen işlem basamakları dahilinde işlemleri gerçekleştirmesi çok önemlidir. Ayrıca uygulama sonrasında herhangi bir komplikasyon oluşmaması adına işlemlerin hijyenik ortamda yapılması gerekir.

Milano Klinik, estetik cerrahi uygulamaları gelişmiş cihazlar ve teknoloji dahilinde yapmaktadır. İlk etapta hasta ile ön görüşme gerçekleştirilir. Onay alınması durumunda işlemlere geçilir ve uygulama belirlenen adımlar dahilinde tamamlanır.

 

Recep YAZGANRecep YAZGAN