Samsun Haber
Giriş Tarihi : 06-06-2018 12:04   Güncelleme : 06-06-2018 12:04

Milletvekili Köktaş: Durmak Yok, Yola Devam!

​AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, "Samsun 24 Haziran’da yine durmak yok, yola devam diyerek, abudik gubidik işler yapanlara prim vermeyecektir. Yine istikrarına ve istikbaline sahip çıkacaktır" dedi.

Milletvekili Köktaş: Durmak Yok, Yola Devam!

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili Seçimleri çalışmaları kapsamında Atakum ve 19 Mayıs ilçelerinde bir dizi programlar gerçekleştirerek hemşehrileri ile biraraya geldi.

Atakum İlçesi'nde esnaf ziyareti yaparak vatandaşlarla biraraya gelen Milletvekili Köktaş, 19 Mayıs İlçesi'nde de Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışını gerçekleştirdi. 

Atakum'da gerçekleştirilen iftar programlarına sandık kurulu ve müşahitleri ile biraraya gelen Milletvekili Köktaş, sahur programında da üniversite gençlerinin evine misafir oldu. 

Gençlere tecrübe paylaşımında bulunan Milletvekili Köktaş, 2002 öncesi ve AK Parti iktidarıyla birlikte yapılan hizmetleri anlattı. Eski ve Yeni Türkiye arasındaki farkı gençlere anlatılması gerektiğini belirten Milletvekili Köktaş, yağ, mazot kuyruklarını, ailelerin çocuklarının okula başladığı zaman yaşadıkları kitap sorunu örnek gösterdi. 

16 GÜNDE SATARLAR

Gerçekleştirdiği programlarda kendisine gösterilen ilgi, alaka ve desteğe teşekkür teşekkür eden Milletvekili Köktaş, "AK Parti iktidarın önce, eski düzen de ne vardı, milletimiz bunu çok iyi biliyor. Eskiden vesayet vardı, krizler vardı, darbeler vardı, yoksulluk, yolsuzluklar vardı. Siyasi koalisyonların verdiği belirsizlikler yüzündün Türkiye ve milletimiz kaybetti. 

Fakat 2002 yılında Milletimizin içinden çıkan AK Kadrolar göreve geldiği günden itibaren yatırım dedi, proje dedi, hizmet dedi ve dev çalışmalara imza attı. İstikrardan, büyümeden, kalkınmadan, milletin yüzünü güldüren başarılardan rahatsız olanlar şimdi çıkmış ne diyorlar, şunu satacağız, bunu sökeceğiz. Bunlar 16 yılda yapılanları, 16 günde satar bitirirler. 

Bugüne kadar bir dikili ağaçları olmamış, ülkeye bir çivi çakmamışlar, milletin hizmetine sunulan, millet için yapılanları kapatacaklar, satacaklar, sökecekler. Kendileri söylüyor bunları. Kurmuşlar bir ittifak 40 yıl düşünseniz biraraya gelmez denilen partiler, isimler biraraya gelmişler. Açık açık diyorlar ki eski düzene geri döneceğiz. 

AK PARTİ MİLLETİN PARTİSİDİR

Çok şükür 16 yıldır milletimizle aramıza kimseyi sokmadık, milletimizle kurduğumuz gönül bağına kimse zarar veremedi, çünkü AK Parti milletin içinden çıkan kadroların oluşturduğu partisidir, milletin partisidir. Bizim istikametimizi millet belirler. Biz siyasetçi yalnızca milletle beraber yapar, millet için yaparız. 

Eminim ki Samsun 24 Haziran’da yine durmak yok, yola devam diyecek. 24 Haziran’da bu abudik gubidik işler yapanlara prim vermeyecek. Yine istikrarına ve istikbaline sahip çıkarak ülkemiz için yeni bir başlangıçın kapılarını sonuna kadar açacaktır diyorum, 18 Haziran 2018 Pazartesi Samsun'a gelecek olan Milletin adamı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın Saat 14:00'da Samsun Cumhuriyet Meydanında yapacağı mitinge sizleri davet ediyorum." diyerek sözlerine son verdi. 

adminadmin