Samsun Haber
Giriş Tarihi : 29-03-2017 16:07   Güncelleme : 29-03-2017 16:07

​Muhteşem samsunlular gecesi!

Tuzla Belediyesi 7. Geleneksel Tuzla’dan Anadolu’ya Kültürler Buluşması’nda 26 Mart 2017 Cumartesi günü Samsunlular Gecesi düzenlendi.

​Muhteşem samsunlular gecesi!

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ve eşi Dr. Fatma Yazıcı’nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, damadı olduğu Samsunluların gecesinde birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.

Başkan Yazıcı, “Şunu unutmamak lazım bizim önceliğimiz birlik beraberliğimiz. Biz ne yaparsak yapalım, biz nereye gidersek bu ülkenin bütün değerleri ile beraber bir olup birlik olacağız” dedi.

Yöresel sanatçıların ve köçek ekibinin sahne aldığı gecede Samsun’un yöresel lezzetleri konuklara tanıtıldı.

BAŞKAN İBRAHİM DENİZ’DEN KATILIMCILARA TEŞEKKÜR

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın her zaman yanlarında olduğunu ve destek verdiğini belirten Tuzla Samsunlular Platformu Başkanı ve Tuzla Belediye Meclis Üyesi İbrahim Deniz, “Bu organizasyonun yapımında bize her zaman destek veren, emeği geçen Tuzlamız’ın mimari kıymetli belediye başkanımızla 3 sefer Samsun’a beraber gittik. Ne zaman Samsun’da işim olsa gidelim dediğimizde hep beraber yola çıkıp her zaman destek oldu. Bizimle beraber oralara geldi. Sizin şahsınızda ben kendisine bir kez daha Samsunlular olarak çok teşekkür ediyorum” dedi.

Deniz sözlerini, “7.Geleneksel Tuzladan Anadolu Kültürler Buluşması SAMSUNLULAR Gecesine Katılım sağlayan İstanbul Millet Vekilimiz Genel başkan yardımcımız Erol Kaya beye Desteklerini hiç esirgemeyen Tuzla Belediye Başkanımız Dr Şadi Yazı beye Kıymetli hemşerimiz eşleri Dr Fatma Yazı Hanımefendiye AK Parti ilçe başkanımız Sebahattin Demirci MHP ilçe Başkanı Volkan Beşiroğlu beye AK Parti, CHP MHP ilçe başkan yardımcılarına Meclis üyelerime, Konfederasyon Başkanım Sezgin Gümüş Beye, konfederasyon onursal başkanı Kaya Aşçı beye, konfederasyon başkan yardımcılarım Ethem Kurnaz, Erkan Zorlu, Federasyon Başkanlarım BADEF Mustafa Hacıoğlu, SAMDEF Metin Şenel, VEZDED İsmail Ceylan, YADEF Hasan İnce, TUZSİAD Başkanı Erkan Yavuzatagün bütün dernek Başkanlarım ve yönetimlerine Uzaktan yakından gelen Çok kıymetli Hemşerilerime ve misafirlere basın mensuplarına teşekkürlerimi sunuyor Allah birliğimizi beraberliğimizi bozmasın”

Program sonunda, Samsunlular, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’ya plaket ve üzerinde ismi yazılı forma, Başkan Yazıcı’nın eşi Dr. Fatma Yazıcı’ya da üzerinde ismi yazılı forma hediye etti.

Tuzla Belediyesi 7. Geleneksel Tuzla’dan Anadolu’ya Kültürler Buluşması’na, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya, AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Sebahattin Demirci, MHP Tuzla İlçe Başkanı Volkan Beşiroğlu, AK Parti Tuzla Kadın Kolları Başkanı Derya Bacacı, Samsun Konfederasyon Başkanı Sezgin Gümüş, Konfederasyon Onursal Başkanı Kaya Aşçı, Tuzla Samsunlular Platform Başkanı ve Tuzla Belediye Meclis Üyesi İbrahim Deniz ile Samsun derneklerin yöneticileri, Tuzla ve çevresinde yaşayan Samsunlular katıldı.

 

 

adminadmin