Eğitim
Giriş Tarihi : 29-04-2019 09:46   Güncelleme : 29-04-2019 09:56

Omü Öğrencilerinden Oluşan Gönüllü Ekip Vezirköprü’de Kurdukları Kütüphaneye Şehidin İsmini Verdi!

Üniversite gönüllülerinden oluşan gönüllü ekip Samsun’un Vezirköprü ilçesinde bulunan Alanköy ilkokulu’nda kurdukları kütüphaneye Şırnak'ın Silopi ilçesinde el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan Jandarma Astsubay Çavuş Burçin Damcı’nın ismini verdi.

Omü Öğrencilerinden Oluşan Gönüllü Ekip Vezirköprü’de Kurdukları Kütüphaneye Şehidin İsmini Verdi!

Çocuklarla atölyeler düzenleyen gençler oluşturdukları kütüphaneye okulda görev yapan öğretmen Ahmet YEŞİLYURT’un desteği ile Şehit Jnd. ast. Burçin DAMCI adını verdiler.


Birbirinden güzel görüntülerin ortaya çıktığı etkinlikte
Sağlıklı beslenme
Sağlık ve hijyen

Çocuk hakları ve istismar
çizim
oyun
kütüphane atölyeleri kurdular.
Topluluk gönüllülerinden Feyza KÖSE; “Gönüllüsü olduğum topluluğun böyle fikirle böyle bir çalışma yapması beni hem onurlandırdı hem duygulandırdı yaptığımız okul çalışmaları arasında en özeliydi. vatanımız için kaybettiğimiz kuzenimin adını çocuklarımızın kütüphanesinde yaşattığımız için çok mutluyum.” Dedi.

Proje gönüllülerinden Latif YAT; “Bizim için çok duygusal bir proje oldu, daha önce de köy okullarına iyileştirmeler ve etkinlikler yapıyorduk ancak bir şehitimizin adını yaşatmış olmak daha yoğun duygular hissettirdi, bundan sonraki çalışmalarımızda gittiğimiz her okula bir şehitimiz adına kütüphane oluşturmak istiyoruz.” dedi

adminadmin