Eğitim
Giriş Tarihi : 08-01-2021 10:45   Güncelleme : 08-01-2021 10:48

Omü'lü Öğrenciler Sokak Hayvanlarını Unutmadı

OMÜ'lü öğrencilerden anlamlı proje Samsun OMÜ'de okuyan öğrenciler geliştirdikleri projeyle sokak hayvanlarını unutmadı .

Omü'lü Öğrenciler Sokak Hayvanlarını Unutmadı

Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencileri, "Dışarısı soğuk, kalbimiz değil" sloganıyla 'Kedi Park Projesi' geliştirerek adeta örnek oldu.

 

KULÜBELER OLUŞTURULDU

Öğretim Görevlisi  Şadiye Nur Güleç ve 12 kişilik öğrenci grubu  'Kedi Park Projesi'  kapsamında 10 adet kedi kulübesini Atakum Belediyesi'nin desteğiyle Hacı Ahmet Akın Parkı'na yerleştirildi.

ŞİDDETE DİKKAT ÇEKİLDİ

Canlılara yapılan şiddete dikkat çeken öğrenciler aynı zamanda hazırladıkları özlü sözleri de parktaki ağaçlara astı. Öğrenciler, Atakum Belediyesi'nin de destek verdiği projede minik dostlara yuva vermenin ve anlamlı projede  almalarının mutluluğunu yasadıklarını belirtti.

ONLAR BİZE EMANET

Proje hakkında bilgi veren Öğretim Görevlisi  Şadiye Nur Güleç, "Sokak hayvanlarına daha fazla saygı ve özveri amacıyla yola çıktığımız projemiz öğrencilerimizin sevgi dolu kalpleriyle hayata geçirilme şansı bulmuştur. Üstelik son zamanlarda sokak hayvanlarına yönelik karşılaştığımız acımasız tavırlar tüm hayvan severler kadar bizleri de üzmüştür. 'Kedi Park Projesi'  ile hayvan dostlarımızın barınma ihtiyacını bir nebze de olsa karşılamak  hem de halkın dikkatini bu konuya çekmeyi amaçlıyoruz. Öğrencilerime teşekkür ediyorum. Unutulmamalıdır ki bu zanlar bize emanet. Her can yaşama ve saygı görme hakkına sahiptir" dedi.

Recep YAZGANRecep YAZGAN