Samsun Haber
Giriş Tarihi : 12-07-2017 09:13   Güncelleme : 12-07-2017 09:13

Osman Genç, Samsun'un İhtiyacı Ortak Akıldır

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Samsun'a yeni atanan Vali Osman Kaymak'a nezaket ziyaretinde bulunarak, yeni görevinde başarı diledi. Genç, Samsun'un ihtiyacının ortak akıl olduğunu söyledi.

Osman Genç, Samsun'un İhtiyacı Ortak Akıldır

Başkan Osman Genç, Samsun'un yeni Valisi Osman Kaymak'ı ziyaret ederek, hayırlı olsun temennisinde bulundu, yeni görevinde başarı diledi. Vali Kaymak'ın bilgi ve tecrübesiyle Samsun'da önemli çalışmalara imza atacağına inandığını belirten Başkan Genç, ortak akla önem verdiklerini belirterek, müthiş bir potansiyeli bulunan Samsun'un hedeflerine ulaşabilmesi için ortak akla ihtiyacı olduğunu belirtti.

'SAMSUN'UN POTANSİYELİ FAZLA'

Canik Belediyesi olarak kamu kurum ve kuruluşları, işadamları, esnaflar ile sivil toplum kuruluşları başta olmak üzere Samsun'un dinamikleri ile işbirliği içerisinde çalıştıklarını ifade eden Genç, "Bu şehrin müthiş bir potansiyeli var. Coğrafi konumunun yanında dört temel ulaşım ağına sahip olan Samsun, gerek iki ovası, gerekse dinamik nüfusu ile Samsun'un hedeflerine ulaşmaması için hiç bir sebep yok. Ancak bunun için başta sayın Valimiz olmak üzere milletvekilleri, belediye başkanları, kamu kurumları, sivil toplum örgütleri hep birlikte ortak akılla çalışmalıyız" dedi.

'VİZYONUMUZU GENİŞ TUTMALIYIZ'

Samsun'un, bu şehirde yaşayan herkesin ortak paydası olduğuna vurgu yapan Başkan Genç, "Amacımız tabi ki yaşadığımız şehri daha ileriye taşımak. Bunun için de birlikte hareket etmemiz gerektiğine inanıyorum. Hep birlikte sorunları ele alacağız, ortak akılla çözümler geliştireceğiz. Çünkü şehrimizin buna ihtiyacı var. 2023 hedeflerinin daha ilerisine ulaşmak istiyorsak vizyonumuzu geniş tutmalı ve ortak akıl anlayışıyla çalışmak mecburiyetindeyiz" diye konuştu.

Başkan Osman genç, ziyarette Vali Osman Kaymak'a hayırlı olsun dileğinde bulunurken, Canikli kursiyer bayanların el emeği göznuru ürünlerinden perspektif çalışması hediye etti. Vali Kaymak’ta , ziyaretinden dolayı Başkan Genç'e teşekkür etti.

adminadmin