Samsun Haber
Giriş Tarihi : 27-07-2019 11:49   Güncelleme : 27-07-2019 11:49

SADEF başkanı Yıldıray Baş muhtar oldu!

Samsun Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Yıldıray Baş, köyüne muhtar oldu.

SADEF başkanı Yıldıray Baş muhtar oldu!

2 MUHTAR ADAYI OLDU

Genel Merkezi İstanbul’da bulunan, Samsun derneklerini bir çatı altında tutan, Samsun Dernekleri Federasyonu (SADEF) Genel Başkanı Yıldıray Baş, 31 Mart yerel seçimlerinde kendi köyüne muhtar adayı oldu.

2 OY FARKLA MUHTAR OLDU

Samsun’un Terme ilçesi Altunlu köyü muhtar adayı olan Yıldıray Baş, 2 oy farkı ile muhtar oldu.

SADEF'in Genel Başkanı olan Yıldıray Baş Mahalle sakinleriyle birlikte sahada çalışan Baş, mahallenin öncelikli sorunu olan yol çalışmalarına hız verdi

Muhtar seçildikten sonra Altunlu Mahallesi'ne giden ve Altunlu Mahallesi Muhtarlığı Yönetim Kurulu ile fotoğraf çektiren Yıldıray Baş, sosyal medya platformu facebook'ta açtığı "Terme Altunlu Köyü" hesabından mahallede yapılan her çalışma hakkında bilgilendirme yapıyor.

YOL ÇALIŞMASI BAŞLATTI

Mahalle sakinleriyle birlik ve beraberlik örneği sergileyen Yıldıray Baş, mahallenin öncelikli sorunu olan yol çalışmalarına hız verdi. Altunlu merkezde eski okulun yanından başlayarak, Hozanbey Cami ve Mezarlık arası yol genişletme çalışmasının tamamlandığını duyuran Baş, "İki taraflı su kanalı açarak yolun bozulmasını da önlemiş olduk. Ayrıca cenaze ve davetlerde her iki tarafı da araç parkı yapılabilecek hale getirdik. En yakın zamanda çakıllama yaparak, yol çalışmasını bitirmiş olacağız" dedi.

Kaynak: Gerçek Taraf – Hedef Halk

adminadmin