Samsun Haber
Giriş Tarihi : 24-04-2023 17:25   Güncelleme : 24-04-2023 17:25

Şampiyonluk Kente İvme Kazandıracak

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Yılport Samsunspor’un kentin önemli markası olduğunu belirterek kulübün Süper Lig’de yer almasının kente çok büyük bir ivme kazandıracağını, katkı sağlayacağını söyledi.

Şampiyonluk Kente İvme Kazandıracak

Başkan Demir, “Samsun’un tanıtımına, marka değerine çok ciddi katkı sağlayacak olan bir olgu, bir marka Atatürk’lü arma, bugün Süper Lig’de. Bu hakikaten 7’den 70’e herkesi son derece mutlu etti” dedi. 

Spor Toto 1'nci Lig'in 34'üncü haftasında Ankara Keçiörengücü'nü sahasında 4-1 yenen Yılport Samsunspor, ligin bitimine 4 hafta kala şampiyonluğunu ilan etmesinin ardından kentteki coşku sürüyor. Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından dün Cumhuriyet Meydanı’nda organize edilen şampiyonluk kutlamasında taraftarların heyecanı doruğa çıktı. Yılport Samsunspor’un şampiyonluğu kentte her alanda heyecana neden olurken Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir de bir kere daha Yılport Samsunspor’u bu büyük başarıdan dolayı tebrik etti.

Başkan Demir, Yılport Samsunspor’un şampiyonluğunun kentte 7’den 70’e herkesi son derece mutlu ettiğini söyledi. Yılport Samsunspor’un kentin en önemli markası olduğunu belirten Başkan Demir, “Birçok takım Süper Lig’e çıkıyor, iniyor. Ama Samsun denince akla hep Süper Lig geliyor. Yılport Samsunspor’un normal yeri Süper Lig. 11 yıllık bir aradan sonra kendi yerine dönmüş oldu. Yılport Samsunspor bir marka. Burası önemliydi. 11 yıl aradan sonra olması gereken yere döndü. Şehir açısından çok önemli. Yılport Samsunspor bizim en önemli markamız. Bölgenin merkeziyiz. Samsun’un tanıtımına marka değerine çok ciddi katkı sağlayacak olan bir olgu bir marka Atatürk’lü arma, bugün Süper Lig’de. Bu hakikaten 7’den 70’e herkesi son derece mutlu etti” dedi.  

‘DİĞER BRANŞLARDA BAŞARIYI TETİKLEYECEK’
Yılport Samsunspor’un şuanda iyi bir performans yakaladığını dile getiren Başkan Demir, “İnşallah hemen sıcağı sıcağına önümüzdeki sene de Süper Lig’de aynı istikrarla aynı hızla çok etkili olmasını bekliyoruz. Artık Samsun’un önünde Süper Lig’den sonra Avrupa kupalarında başarılı olmaya aday bir kulüp inşallah onu da başaracak. Biz de her zaman yapabildiğimiz kadarıyla elimizdeki imkanlar nispetinde her zaman yanlarındayız, yanlarında da olmaya devam edeceğiz. Bu şehir spor konusunda Türkiye’nin en önemli lokasyonlarından bir tanesi. Bizim en önemli marka değerimiz Yılport Samsunspor. Süper Lig’de dolayısıyla Samsun’a çok büyük bir ivme katacak. Diğer branşlarında heyecanını başarısını tetikleyecektir” diye konuştu.

‘ÇOK GÜZEL BİR KUTLAMA YAPILDI’

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Yılport Samsunspor için dün kentte kulüple, taraftar gruplarının ve vatandaşların katılımıyla çok güzel bir şampiyonluk kutlaması yapıldığını da söyleyerek “Hakikaten özlemişiz. Bu da bizi son derece mutlu etti. Şehre ayrı bir motivasyon geldi. Stadyumda kulüp çok güzel bir program da düzenleyecek. Kendi evine dönmesinin rahatlığını ve heyecanını bir kere daha hem şehre yaşatmış olacağız, hem de Türkiye Yılport Samsunspor’u Süper Lig’de izlemeye, dikkat etmeye, Yılport Samsunspor’un o özel ağırlığını, sportif inceliğini, nezaketini, azmini, başarısını bir kere daha göreceksiniz” şeklinde konuştu.


 

 

 

Recep YAZGANRecep YAZGAN